Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Istanbul
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lekker maar niet bijzonder”
Beoordeling van Sur Balik Sarayburnu

Sur Balik Sarayburnu
Een tafel reserveren
Geclassificeerd als nr. 141 van 16.719 Restaurants in Istanbul
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Sultanahmet
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben in dit restaurant met zijn vieren gegeten. Luxe restaurant met een ambiance alleen blijft het nog steeds Turks. Een ander gezin met een kind laat zijn kind door de restaurant lopen en de kind komt continu naar onze tafel. De obers weten niet heel goed hoe zij hiermee om moeten gaan en daarnaast leek het om een bekende te gaan.

Ondanks dat het een leuke uitzicht heeft blijft het een gewone vistent, niets bijzonders.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank bob772
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (755)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 760 beoordelingen

11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het enige goede aan dit restaurant is het uitzicht. Het eten zou ik niet eens aan een kat serveren, tenzij je echt niet van katten houdt. Bovendien vrij duur in vergelijking met veel betere restaurants. Een echte tegenvaller dus. Hoe sommige mensen dit restaurant als een top vistestaurant kunnen beschrijven is ons een echt raadsel. Absoluut te vermijden plek.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank tomnicsabine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je wordt half onnozel van de kebab en dito vleesrestaurants in Istanboel. Vis is er ook wel maar in hoofdzaak gegrild. Dan is dit restaurant een verademing: verse vis onder zoutkorst gegaard. Je moet er wel even voor wachten maar het loont de moeite. Super sappig, super smakelijk. Geserveerd met wat gestoomde broccoli (fijn knapperig) en een zeer smakelijke puree, een lookolie om over de vis te napperen...
Top ! De prijs is heel redelijk. We betaalden voor de vis 205 TL voor een royale zeebaars voor twee!
Mooie keuze aan lekkere warme of koude voorgerechten, goede wijn, thee en een raki van het huis. Top !

Datum van bezoek: november 2018
2  Bedank Dr16o
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2018 beoordeeld

Vorige week waren mijn vriendin en ik in Istanbul. In ons hotel lag een folder van het restaurant. Doordat het mijn vriendin's verjaardag was en zij al de gehele vakantie zin had in vis besloten we om naar dit restaurant te gaan. Bij aankomst van het restaurant zie je al direct dat het anders is dan alle andere restaurants in de buurt. De meeste restaurants lijken allemaal op fastfood restaurants. Bij de ingang zie je nette obers en de verse vis staart je aan. We werden naar de bovenverdieping begeleidt en vervolgens kregen we onze menukaart aangereikt. De obers waren ook anders dan andere restaurants wanneer je ze om raad vroeg. Doordat de fooi in Istanbul vaak al op de bon staat is mijn ervaring dat ze direct het duurste aanbevelen. Zo verdienen de obers natuurlijk meer. Dat was bij dit restaurant niet het geval. Hij beval ons de zeebaars aan. Niet het goedkoopste, maar wel goedkoper dan de tarbot. Wij kozen ervoor om deze te laten bereiden in zeezout. Voor het voorgerecht kwamen ze langs met een grote schaal met allerlei voorgerechten erop. Dit maakt het kiezen van een voorgerecht enorm fijn. Je ziet direct wat je kiest en komt niet voor verrassingen. We hebben er zo'n 6 genomen die verspreid waren over twee gangen. bereidingstijd van de zeebaars was zo'n 50 minuten. Hebben ze netjes aangegeven en was elke minuut wachten waard, want wow! wat was dit lekker! De zeebaars wordt aan tafel geserveerd nog in zijn korst, Dan volgt er een hele gave vuurshow waarin ze de vis uit de zeekorst halen en deze voor je "ontleden" en vervolgens krijg je de meest lekkere vis die je ooit geproefd hebt op je bord! We hadden gekozen voor een zeebaars van 1,5 kg, maar als je met ze twee'en bent dan heb je denk wel genoeg aan 1 kg. We zaten echt propvol en er kon echt niets meer bij, maar ze stonden erop dat we nog nagenoten van een dessert die we kregen van het huis!

De prijs voor dit alles was wat meer dan gemiddeld in Istanbul, maar was echt elke cent waard. We hadden zes voorgerechten, een gezamelijk hoofdgerecht en een fles wijn voor zo'n 125 EUR.

Als je van vis houdt en in Istanbul bent, dan raad ik je dit restaurant echt aan!

Last week my girlfriend and I were in Istanbul. In our hotel there was a brochure of restaurant Sur Balik. Because it was my girlfriend's birthday and she really wanted fish we decided to go to Sur Balik. When you arrive you already see that this restaurant is different than all other restaurants you see in this Area, where the most restaurants just look like fastfood places. At the entrance you can already see the fresh fish they have. They escorted up to the upper floor where you have a nice view at the bosphorus. Once seated they explained and showed us the menu. For the starters they came with a big plate where all the starters were on. It looked really delicious so we've chosen six starters which were delivered in two courses. As main course we had the seabrass in seasalt which was the best fish I've ever tasted! When they served it. there was a show with fire and they sculpt the fish out of the salt. After diner we were so full we couldn't eat anymore! But they insisted that we enjoyed their desert that was from the house.

Price was a bit more than average, but was worth every lire!

If you love fish and you are in Istanbul you should really go to this restaurant!

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ayhancatak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2014 beoordeeld

Tijdens onze laatste avond in Istanbul in dit visrestaurant heerlijk gegeten!
Het restaurant zag er schoon uit, de sfeer was prettig en de service en het eten heel goed.
Al met al een aanrader!!!

Datum van bezoek: februari 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Marianne B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Sur Balik Sarayburnu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding