Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nha Trang
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Had er meer van verwacht”
Beoordeling van Bogosov Burgers & Steaks

Bogosov Burgers & Steaks
Geclassificeerd als nr. 28 van 910 Restaurants in Nha Trang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 4 US$ - 13 US$
Gegevens restaurant
13 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier speciaal gekomen voor de burger. De VIP burger viel tegen, de smaak was oke maar het vlees was koud en duur voor wat je krijgt. Ze verkopen wel de smaakloze Saigon green maar geen Saigon red. Jammer, had er hogere verwachtingen van.

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank in2-R08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (906)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 906 beoordelingen

16 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het vlees werd buiten op de bbq klaargemaakt. Er is een ruime keuze in maaltijd en het eten is van goede kwaliteit. Het vlees is lekker en het personeel is vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Fouziaaaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kunt kiezen uit een breed menu waarvan de prijzen conform het gemiddelde zijn. Zelf gekozen voor de VIP burger welke ontzettend goed is bevallen!

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank PeterB5941
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben hier wezen eten op basis van de vele positieve reacties die ik heb gelezen. Tevens ook erge trek in friet en hamburgers na een dag op zee duiken etc. Gezien de naam van de tent wil je dus hamburgers en geen ander pasta gerecht oid.
Ik heb een VIP burger besteld en mijn vriendin 2 miniburgers.
We hebben vrij lang op de bestelling moeten wachten, niet veel later kregen we het eten gepresenteerd.
Presentatie is leuk op een dikke snijplank.
Er zat slappe friet bij die een beetje koud was.
De hamburger zelf was lekker maar na 4x happen ben je er ook klaar mee. De rode saus leek wel op de saus van gehaktballetjes in tomatensaus, uit een potje dus. Er zit zoveel saus op dat je het vlees niet eens goed proeft. Heb uiteindelijk alleen de burger opgegeten, deze smaakt goed.
Mijn vriendin had 2 miniburgers besteld maar het bleek dat deze nogal fors van formaat zijn. Voor de kleine eters is dit dus niet aan te raden.
Ook bij haar was de friet slap en een overload aan saus.
De tent wordt naar onze mening een beetje overgewaardeerd. Het eten is oke maar Nha Trang heeft meer te bieden.

Datum van bezoek: mei 2015
Bedank Gé V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele lekkere pork burger en VIP burger gegeten. Goede prijs. In centrum. Service zeer efficiënt. Burgers worden buiten op BBQ gebakken. Lekkere frietjes en mayonaise.

Bedank vanessasL610CU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bogosov Burgers & Steaks bekeken, bekeken ook

Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
 
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
 
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
 

In Bogosov Burgers & Steaks geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding