Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nha Trang
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heel leuk!”
Beoordeling van Rainforest

Rainforest
Geclassificeerd als nr. 22 van 910 Restaurants in Nha Trang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 4 US$
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi ingerichte zaak met verschillende mogelijheden om te eten. Wij zaten beneden op de schommel. Geweldig!

Het eten is er ook nog eens eg goed!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Koenv1269
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alex_Le_Jr, Менеджер по связям с общественностью van Rainforest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Dear Koenv1269, thank you so much for your review! We're really glad that you like our place! Have a beautiful day and hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (799)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 799 beoordelingen

10 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke omgeving en leuke sfeer. Eten is meer dan goed voor de prijs die je ervoor betaald. Verder erg vriendelijke service.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank kevinv579
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniil_Shu, Менеджер по связям с общественностью van Rainforest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2019
Google-vertaling

Dear kevinv579, thank you so much for your review! We're really glad that you like our place! Have a beautiful day and hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super mooie locatie, stukje rust in de stad en leuk dat je op verschillende plekjes kunt gaan zitten. Het eten was zeer goed en betaalbaar!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Annego94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrew S, Менеджер по связям с общественностью van Rainforest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2019
Google-vertaling

Dear AnneHeslinga, thank you so much for your review! We're really glad that you like our place! Have a beautiful day and hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen in deze zaak terecht na het lezen van enkele reviews. Het is een prachtig gebouw met allemaal gezellige compartimenten, het lijkt wel een boomhut. Ook het eten was zeer lekker. Bij namen de fried noodles met seafood. Een heerlijk gerecht en zeker in orde qua prijs kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 147kaatv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrew S, Менеджер по связям с общественностью van Rainforest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2019
Google-vertaling

Dear 147kaatv, thank you a lot for your review! We're really happy that you like our place! Have a great day and hope to see you again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2019 beoordeeld

Hier voor diner een pasta pesto gegeten. Betaalbare prijzen en veel mogelijkheden op de menukaart. Het eten was erg lekker en het personeel was ook erg vriendelijk. Al met al een aanrader als je in Nha Trang bent.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Soraya H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrew S, Менеджер по связям с общественностью van Rainforest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019
Google-vertaling

Dear Soraya H, thank you a lot for your review! We're really happy that you like our place! Have a great day and hope to see you again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Rainforest bekeken, bekeken ook

Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
 
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
 
Nha Trang, Provincie Khánh Hòa
 

In Rainforest geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding