Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Awesome eten😋”
Beoordeling van Bun Cha 145

Bun Cha 145
Geclassificeerd als nr. 50 van 5.283 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Barbecue, Diner, Deli, Vietnamees
Gegevens restaurant
15 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gevonden via TA en besloten er ter gaan eten om te kijken of het echt super lekker was. We waren er rond 18:00 uur en gelukkig was het rustig, binnen 15 min zat de tent vol. De service was top, er werd uitgelegd hoe het werkt. Je krijgt namelijk een papiertje met de gerechten en kunt daarachter aangeven welke je wil en hoeveel. Tevens krijg je er een klein boekje van stof bij waar de gerechten op staan afgebeeld, erg handig! Wij bestelden 2x Bun Cha, 2x spring rolls, vlees in groene bladeren, 1 cola en 1 bier, we betaalden 174.000 dong. Het eten was echt heel erg lekker, de sfeer was goed en de prijs ook.

Kortom, een geweldig restaurant!!!!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank GerlofNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.351)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.352 beoordelingen

28 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, kleine gezellig zaakje en heerlijk eten voor goedkope prijs! Zeker een aanrader

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Fijaaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je van beetje pittig eten houd en het vietnamese eten wilt proberen zou ik zeker hier komen eten.

Het zijn allemaal kleine lossen gerechtjes van hooguit €3 per gerechtje.

Het kan alleen zijn dat het te druk is binnen en dan je dus een paar minuutjes moet wachten, maar dat was het zeker waard.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank KjeldN3110
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier dezecmiddag komen eten, gezellig rustige tent met heerlijk eten zonder veel poespas. Aanradertje voor de kleine honger aan kleinev prijs

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 419bartv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je lekkere, toeristvriendelijke en goedkope bun cha wil eten zit je hier op de juiste plek! Een gezellig klein restaurantje in de barstreet. Zonder twijfel mijn favoriete gerecht uit vietnam.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank lotterenske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Bun Cha 145 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding