Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lekker eten voor een klein prijsje!”
Beoordeling van Bun Cha 145

Bun Cha 145
Geclassificeerd als nr. 49 van 5.291 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Barbecue, Diner, Deli, Vietnamees
Gegevens restaurant
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

-Leuk en kleinschalige inrichting.
-Goed Engels sprekende eigenaar en personeel.
-Vriendelijke eigenaar en personeel.
-Klein kaartje bij je gerecht waarop staat omschreven hoe je het gerecht eet.
-Eignaar komt ook nog bij je tafeltje langs om het vriendelijk uit te leggen.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank DLU87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.358)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 2.359 beoordelingen

4 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na het zien van de positieve kritieken op tripadvisor zijn we er gaan eten. Het is een restaurantje met een beperkte klaart. De baas was heel vriendelijk en legde ons het concept goed uit. Het eten was heel lekker, alle gerechten. Zeker de moeite waard en moet je gedaan hebben. Enig minpuntje is de rij wachtende mensen buiten van dit populair restaurantje. Ze kijken je op je vingers en dáárdoor zit je niet op je gemak.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank ErikV2560
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten voor een klein prijsje. Restaurantje ziet er leuk uit en personeel is super vriendelijk.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank jh1319
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles van de kaart zo'n beetje besteld inclusief 2 drankjes. Hele leuke en smaakvolle gerechtjes. Bediening ging super snel. Binnen een half uur stonden we weer buiten. Zo'n 7 euro lichter... Dikke aanrader

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank J9712WXpeterp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant, leuke inrichting, hip, zeer vriendelijke eigenaar, vlotte bediening, diverse kleine gerechten, overheerlijk gegeten, zeer vriendelijk geprijsd. Voor ons de beste ervaring gedurende ons verblijf in Vietnam

Datum van bezoek: december 2017
Bedank yvonnew44
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Bun Cha 145 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding