Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Avond menu”
Beoordeling van The Mạch House

The Mạch House
Geclassificeerd als nr. 101 van 5.240 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans, Vietnamees
Gegevens restaurant
22 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker en veel gegeten, gisteren kon er enkel het voorgestelde menu worden gegeten en niet van de kaart. De prijs was 875000 dong en 4000 Dong voor aangepaste wijn. In het menu waren er 2 keuzes voor het voorgerecht en 2 keuzes voor het hoofdgerecht. Wij hebben beiden hetzelfde voorgerecht genomen coquilles en ieder een ander hoofdgerecht ik (gevulde )eendefilet met puree en champignons hetgeen gigantisch veel was en mijn echtgenoot forel met risotto en champignons, hetgeen een vrij kleine portie was, geen hele vis maar een stuk zalmforelfilet. Hij heeft mij moeten helpen met de eend, daarna nog een schotel met lekkere kaas en daarna nog versgemaakte profiterollen met ijs en warme chocoladesaus. Na twee weken Vienamees eten was dit een lekkere verassing. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank marie-louise t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JEAN C, Advisor van The Mạch House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2018
Google-vertaling

Dear Marie-Louise,

First of all many thanks to both of you to join us for the special dinner Good France.
Each selected french restaurant around the world was that day offering a special dinner to promote the art of the french cuisine.
Our 4 course menu including foie gras terrine or scallops as starters,duck breast or trout fish as main,cheese and profiteroles was priced at 825,000 vnd all in.Wine pairing at 400,000 all in.
We served full pieces of duck breast stuffed with mushrooms,which were very very generous portions.The trouts were quite big ( around 1.2 kilo each) so we had to serve a part of the fillet which weighted around 200 grs.They came with a risotto which made the serving quite reasonable .
That night we had the real pleasure to welcome many guests coming for enjoying french food in a typical bistro like atmosphere.
We want to thank you again for joining us a wish to have the chance seeing you again in a near future.

Wishing you a great day.

JEAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (427)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 427 beoordelingen

17 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurant in de buurt vd Opera. Wij hadden gemarineerde zalm en gamba’s en als hoofdgerecht coquilles en Duck met honing. Alles buitengewoon lekker van smaak. Een verademing na allemaal dat Vietnamees eten.
Heerlijke wijnen, vriendelijk personeel. Prijs / kwaliteit is helemaal in balans

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank 181martinf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JEAN C, Advisor van The Mạch House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2018
Google-vertaling

Dear Sir,

Thank you very much for taking time to post a review on us on TripAdvisor and for your good comments.

Our ultimate pleasure is to see guests leave our bistro with a smile and not with the pain of a bad meal or a heavy bill.

It has been a privilege to welcome you and we hope to have the chance to see you again soon.

In the mean time I wish you a great day.

JEAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2017 beoordeeld

Op goed geluk in dit Frans restaurant terecht gekomen. De ingang is langs een kledingwinkel en het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping.
We hebben hier heerlijk gegeten en zeer lekkere huiswijn gedronken. De bediening is voortreffelijk en de eigenaar is een Fransman die de perfectie nastreeft; Hij maakt graag een praatje in het Frans.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dominique W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JEAN C, Advisor van The Mạch House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Dominique ,

Thank you very much for your post on us on TripAdvisor and your excellent comments.

Our spirit is to put our hearts into what we are doing and therefore try to find ways to improve our performance permanently by delivering a better quality of food and service to our guests.

Hence regular food and wine tastings to try and find better products and new recipes prepared by our french manager and chef Frederic.
Also a permanent training of the staff on the floor .

It has been a pleasure welcoming you at The Mach House and we hope to have the pleasure to see again soon.

Wishing you a great day

JEAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2017 beoordeeld

We hebben hier een aantal weken terug gegeten toen wij in HCM waren. Het was even zoeken omdat de ingang van het restaurant achterin een kledingzaak zit, maar het was het zoeken zeker waard! De bediening is zeer vriendelijk en oplettend en het eten was heerlijk! De gemiddelde prijzen liggen iets hoger dan je van Vietnam gewend bent maar je krijgt er dan ook een top diner voor terug.

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank judithmosch96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JEAN C, Advisor van The Mạch House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thanks a lot for taking time to post a review on us on Tripadvisor.
The Mach House is hidden traditional french restaurant.
Not obvious, so a little bit difficult to spot even we have a big window on the 1st floor overlooking Pasteur Street.
Once you found the place you land in an other world as the atmosphere is peaceful and,even when the place is crowdy,you do not feel the noise overwhelming.
We serve typical french courses inspired by the south west cuisine.Many variations with duck like confit,cassoulet,pan seared breast with honey and sweet spices sauce,....
Salmon is also very important for us as we get it fresh from Norway every week.
All ingredients are either sourced locally or imported from France mainly.
As our kitchen team processes all courses in house,prices stay very reasonable for a french restaurant,but of course will be more expensive than many local vietnamese places.
Our extensive wine list is also priced at a very nice level which allows us to satisfy a lot of wine lovers.
It has been a pleasure welcoming you at The Mach House and we hope to have the pleasure to see you again if you come back to Vietnam.
Wishing you a great day

JEAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Was tip top in orde. Gezellig zitten, vriendelijke bediening en lekker eten. Nog een praatje gemaakt met de baas die Fransman is. Ruime keuze en ook lekker dessert.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank EmmaDuthoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JEAN C, Advisor van The Mạch House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest ,

Thank you very much for posting a nice comment on The Mach House on TripAdvisor.
The Mach House is located in the very center of Saigon.It is a cosy small french bistro serving genuine homemade food.This makes guests feel like in France,especially with the help of our french manager and kitchen head chef.
We hope to have the pleasure welcoming again if you happen to be in Saigon in a near future.
Thanking you again for spending time with us and wishing you a great day.

JEAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Mạch House bekeken, bekeken ook

Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In The Mạch House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding