Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (733)
Beoordelingen filteren
733 resultaten
Waardering van reizigers
373
277
57
18
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
373
277
57
18
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 733 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2015 via mobiele applicatie

Een heerlijke ruime suite in een wat onpersoonlijk resort, het is wel duidelijk dat gasten hier voor langere tijd verblijven. Iedereen doet wel zijn best, zo word je s'morgens onderweg naar je werk wel van een lekker kopje koffie bediend en is er s'middags fruit drankje. De locatie is wel uniek, midden in centrum direct naast de Amerikaanse en Franse cosullaten. Naast het hotel kan je s' morgens een heerlijle fruithap op straat kopen voor VND 10.000. Goed begin van de dag.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank JandenBraber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerSomerset, Người quản lý van Somerset Ho Chi Minh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2015
Google-vertaling

Dear Jarden Braber

Greetings from Somerset Ho Chi Minh City

We are glad that you enjoy your stay with us for this time.
Hopefully, we will welcome you again in the near future.

Have a nice day

Nguyen Huu Dang
Operation Manager
Somerset Ho Chi Minh City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2015

het Somerset is een erg fijn hotel maar ik vind het gaan 5 sterren ik vind het eerder 4. Het is wel erg groot en er us een fijn zwembad. Ik ging na een paar dagen van toren verwisselen eerst sliep ik in een gerenoveerde kamer en daarna niet het voordeel van de oudere kamer was dat ik een grotere kamer had met een eigen slaap kamer. Er is goede verkoeling, geluidloos en fijne bedden. Waarom ik het 4 sterren vind is om de service.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Veulen7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerSomerset, Manager van Somerset Ho Chi Minh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2015
Google-vertaling

Dear Veulen7
Thank you for your feedback.
We were delighted to learn that you enjoyed your stay with us. At the same time, we are happy to have met some of your expectations in service and quality standards. Receiving such positive feedback from our residents motivates us to further improve our commitment to delivering good service.

Once again, thank you for your valued patronage.
We look forward to welcoming you again at any one of our serviced residences.

Yours sincerely


Nguyen Huu Dang
Operation Manager
Somerset Ho Chi Minh City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2014

Wij verbleven hier na aankomst uit NL. Prima mooi, ruim en schoon 3 slaapkamer appartement met wasmachine en wasmiddel en droger.. Wij zijn 3 nachten en na uitstapje naar Mekong Delta nog eens 2 nachten verbleven. Prima zwembad, vriendelijk personeel. Gratis wifi. Aan te raden.

Datum van verblijf: juli 2014
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank ief28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerSomerset, Manager van Somerset Ho Chi Minh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2014
Google-vertaling

Dear ief28

Thank you for having chosen Somerset Ho Chi Minh City for your vacation and for sharing your comments on TripAdvisor.

We are very pleased to learn that you enjoyed our spacious and fully equipped apartments as well as our nice facilities and the friendliness from our staff.

We look forward to welcoming you again in near future.

With best regards

Chung Minh Van
Acting Residence Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2013 via mobiele applicatie

Na een reis van 22 uur met 3 kinderen, s abonds aankomen in een ruim appartement voorzien van alle gemakken is een zegen. Weliswaar wat verder uit het centrum maar dichtbij genoeg om de stad te ervaren. Zwembad was heerlijk en van het restaurant hebben we alleen bij aankomst s avonds gebruik gemaakt. Wij gaan hier zeker de laatste nachten voor we terugvliegen weer logeren.

Datum van verblijf: juli 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vrie0465
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerSomerset, Manager van Somerset Ho Chi Minh City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2013
Google-vertaling

We are glad that you had an enjoyable stay. I will share your compliments with my colleagues.
Thank you for sharing your experience and we look forward to welcoming you again.

Best regards

Chung Minh Van
Assistant Residence Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 maart 2011

Kon niet om meer vragen.
Somerset Ho Chi Minh City is een perfect hotel voor gezinnen.
De kamer is enorm groot en de service is uitstekend en toch is de prijs redelijk.
Ze hebben een mooi zwembad en prachtige speeltuin voor de kinderen.
Tennisbaan is een ander pluspunt voor dit hotel.
Het goede is dat ze een pendelbus naar de binnenstad, markten, en enkele bezienswaardigheden van de stad aanbieden.
Vergeet niet te vragen naar het pendelbusschema wanneer u incheckt.
Aparte excursiebalie is vlak bij de lobby, waar u alle tourinfo kunt krijgen.
Het personeel hier is zeer behulpzaam, beleefd en vriendelijk in het algemeen.
Ik en mijn familie hebben zeer genoten van ons verblijf.
Zal zeker terugkomen.

5  Bedank chungmvan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken