Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.221)
Beoordelingen filteren
1.221 resultaten
Waardering van reizigers
541
455
150
45
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
541
455
150
45
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.221 beoordelingen
Beoordeeld op 22 september 2016 via mobiele applicatie

Af te raden hotel, ligt ver van het centrum en heeft een zeer ongezellige sfeer. Toen wij er waren was het zwembad gesloten wegens renovatiewerken (voorheen niet vermeld) en er hing een sterke verfgeur in heel het hotel. Ook de service was niet op een 5-sterren niveau.

Datum van verblijf: september 2016
1  Bedank R4135XNjamesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Adwin C, General Manager van Windsor Plaza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2016
Google-vertaling

Lieber R4135XNjamesd,

Zunächst einmal vielen Dank für Ihre Ihre Meinung zu teilen.

Es ist ein Bedauern, dass Sie nicht Ihren Aufenthalt aber bei uns genießen, noch wir freuen uns, Sie hier wieder mit den Unterschied zu sehen. Bitte akzeptieren Sie meine aufrichtige aplogy für Ihr Feedback über Online-Übersetzung reagieren.

Freundliche Grüße,

Adwin Chong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2015 via mobiele applicatie

Mooi hotel. Goede service. Luxe, heerlijk om te vertoeven na een intensieve reis. Er zijn Shuttle bussen naar de stad en naar Chinatown. Zwembad op hoogste verdieping. Terras pakken op hoogste verdieping met fantastisch uitzicht. Luxe.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Milgio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2014

Groot internationaal hotel net buiten het centrum (District 1). Uitstekende shuttle bus verbinding die elk uur de hotel gasten comfortabel naar het centrum heen en weer pendelt. Ruime schone kamers. Upgrade genomen naar "executive" kamer. Dit is inclusief toegang tot executive lounge met happy hour tussen 4 en 6 uur 's middags, Wifi en toegang tot het 360 graden ontbijt restaurant op de bovenste verdieping. Hier serveren ze een heerlijke Pho. Prachtig uitzicht over Ho Chi Ming stad. Zeker aan te raden op deze upgrade te nemen. lekker zwembad en verder alle mogelijke faciliteiten die je maar kan wensen.
Grote supermarkt direct naast het hotel in het kleine winkelcentrum. Ook is hier een ATM aanwezig. Een aanrader voor uw verblijf in Ho Chi Ming.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Erik_Meijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 augustus 2011

Grote schone kamers en vriendelijke service.
Het ontbijt is enorm.
Mocht u kiezen voor een verblijf op de 'executive'-verdieping dan zijn de lounge privileges geweldig.
Receptie is behulpzaam en geven laat uitchecken op verzoek.
Kleine fitnessruimte en een geweldig zwembad bovenop het dak.
Hotel biedt ieder uur pendelvervoer via haar vaste cirkelvormige route rond te stad en is ontzettend handig.
Het hotel is verbonden met een supermarkt met betere producten dan die beschikbaar op de Ben Than markt.

1  Bedank psagar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 22 november 2010

Van centrum afgelegen hotel met grootse ambities qua interieur en service, maar maakt het niet waar. Mensen zijn aardig, ontbijt is uitgebreid, alles is schoon, de douche is goed. Maar het kamerinterieur is gedateerd evenals de algemene ruimte, chique, maar net niet top. Slapen lukt niet, ook al zit je op vloer 10, de bastonen vd disco is duidelijk hoorbaar tot erg laat. En erg vroeg 7.30 worden we gewekt door gehamer e.d. ivm een renovatie. Hier melding van gemaakt, we zouden verhuisd worden naar 24e verdieping. Maar 45 min. niets gehoord. Gebeld; we zullen worden teruggebeld.. Exe. Kamer was top , wel warmer. En daar geen koud water! Prima ontbijt.

Datum van verblijf: december 2009
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank phutjens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken