Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 17:00
  
Google
Manieren om Historisch Museum van Vietnam te ontdekken
vanaf 73,00 US$
Meer info
Beoordelingen (896)
Beoordelingen filteren
896 resultaten
Waardering van reizigers
229
393
227
35
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
229
393
227
35
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 896 beoordelingen
Beoordeeld op 19 november 2018 via mobiele applicatie

Op een duidelijke manier leer je wat meer kennen van de geschiedenis van het land en niet alleen maar van de laatste 100 jaar. Er zijn 15 afdelingen waar je doorheen kan lopen. Mooie stukken zoals de cham kunst, de mummie, boeddha’s en uitleg over de verschillende etnische minderheden. Momenteel word er beneden in twee zalen gerenoveerd maar het museum is gewoon open. Je hebt er niet veel last van. Het pand zelf is prachtig.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Karrempje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2016 via mobiele applicatie

Het museum belicht kort de geschiedenis van Vietnam. Daarnaast stellen ze ook (aan het eind) een antiek verzameling van invloedrijke Vietnamezen tentoon.

Datum van activiteit: oktober 2016
Bedank CeleneBude
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2016

Bij het bezoek aan het museum van oorlogsmisdaden moet je je ogen niet sluiten voor het feit dat Vietnam zijn invallers hekelt. In het museum hangen veel foto’s afkomstig uit Amerikaanse bronnen. Het museum richt zich niet alleen tegen de VS, maar ook tegen de Chinezen en de Fransen

Datum van activiteit: oktober 2015
Bedank carineaudenaerta2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2016

Een beetje buiten het centrum, dus een aardig wandeling (of natuurlijk een taxirit), maar eenvoudig te vinden: Als je vanaf het herenigingspaleis de lange laan uitloopt loopt je tegen het park met de dierentuin en botanische tuin aan. Het museum bevindt zich net voor de plek waar je voor het park moet betalen.

Toegang is slechts 15.000 VND (ca 60 cent). De exposities gaan voornamelijk over oude zaken opgegraven of overgebleven uit de historie. Zelf houdt ik iets meer van de "vertellende musea" waar er een verhaal van de historie wordt overgebracht met behulp van artifacten in plaats van dat er een hele verzameling objecten is en dat er dan per object een klein verhaaltje zonder volledige samenhang met andere objecten.

Interessant in het museum in het water puppet theather. Hier moet nog apart voor betaald worden (VND 50.000 voor een volwassene), maar dit is iets wat je gewoon een keer gezien moet hebben. Er zijn een stuk of zes voorstellingen per dag op vastgestelde tijden, maar ze beginnen wel pas indien er tenminste 15 toeschouwers zijn.

Datum van activiteit: februari 2016
Bedank Hugo_Wa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2015

Dit museum geeft een goed beeld van de geschiedenis van Vietnam, in het bijzonder van de bevolking. Entree is 1 USD.
Te voet goed bereikbaar vanuit de Old Quarters

Datum van activiteit: november 2015
Bedank Hoogstraten34
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken