Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Een niet te missen pareltje in HCM city!”

Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant
Geclassificeerd als nr. 38 van 5.293 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
28 juli 2019 beoordeeld

Het restaurant is sfeervol ingericht en biedt een uitgebreide keuze aan (uitsluitend) vegetarische gerechten. De gerechten bestaan uit heerlijke, kleurrijke smaak combinaties, vaak met (voor ons) ongekende ingrediënten. Ook veel keuze in juices en smoothies. Wel aan de duurdere kant in vergelijking met onze andere maaltijden in Vietnam, maar het was elke cent waard.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank kas2201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.300)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.300 beoordelingen

3 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige plek! Eten is heel gevarieerd en uitgebreid.
Ze hebben heel veel juices en smoothies, echt heerlijk. Kon niet kiezen
Onze captain phuc was heel erg vriendelijk!
Heel blij met een plek waar ze een uitgebreid vegetarisch menu hebben.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank patenmelisopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GS_Manager1, Client Care Manager van Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2019
Google-vertaling

Dear patenmelisopreis,
Thank you for your feedback. Hum menu is extensive as our chefs are very proud of their creations and complement it continuously with new dishes - they would be glad knowing you loved those offers. We also make sure our captain Phuc know about your words, believe that he will be delighted. Hope you'll visit us again and enjoy more of our creative dishes and drinks.
Best Regards,

(Excuse us for not getting back to you in your language. We hope that you will find no inconvenience in reading our message, with many thanks.)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de beste vegetarische restaurants die ik ken. Fantastische smaakbalansen, met heel veel ingrediënten die ik zelden terug zie komen in niet vegetarische restaurants. Erg bijzonder!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Gertjanvde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GS_Manager1, Client Care Manager van Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2019
Google-vertaling

Dear Gertjanvde,
Thank you for visiting Hum Vegetarian and leave us this lovely note. It is wonderful to hear that our restaurant is one of the best vegetarians you know. We are delighted that you liked our food, thanks to the fresh and fine ingredients selected by our skilful​ chefs who take pride in making vegetarian dishes. With more pleasant surprises awaiting, we hope to have a chance to welcome you at Hum soon!
Best Regards,

(Excuse us for not getting back to you in your language. We hope that you will find no inconvenience in reading our message, with many thanks.)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste maaltijd in Vietnam hier gegeten. Super mooi restaurant met veel keuze. De rijstgerechten waren erg lekker en de gerechten zagen er mooi uit. Het personeel was ook heel vriendelijk!
Al met al een goed restaurant om kennis te maken met de vietnamese keuken.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Nik J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GS_Manager1, Team Management van Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2018
Google-vertaling

Dear Nik J,
Thank you very much for dining at Hum Vegetarian! Much appreciate your kind words on our service and food. We are continuously bringing more creative dishes to the menu along with attentive service. If you have another chance to be in Ho Chi Minh City, we would be more than happy to serve you again.
Best regards,
(Excuse us for not getting back to you in your language. We hope that you will find no inconvenience in reading our message, with many thanks.)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben enorm lekker geluncht bij Hum. Het personeel is erg vriendelijk en bij binnenkomt krijg je meteen zin in het eten omdat het er enorm lekker ruikt. Wij hadden allebei een salade en de summer rolls als voorgerecht en dit was heerlijk! Zeker een aanrader!!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 995eefjek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GS_Manager1, Team Management van Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2018
Google-vertaling

Dear Eefje K,
Thank you very much for visiting our place. It is wonderful that you enjoyed the Hum experience. One of our primary goals is to make our guests come with joy and leave with satisfaction. We are beyond happy to know you did enjoy everything from our delicious food to the exceptional service. Much looking forward to having you here with us again!
Best regards,
(Excuse us for not getting back to you in your language. We hope that you will find no inconvenience in reading our message, with many thanks.)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Hum Vegetarian, Cafe & Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding