Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
39 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
40 US$
View deal
Gratis annuleren tot 23/04/21
Agoda.com
40 US$
23 US$
View deal
BESPAAR 17 US$
Gratis annuleren tot 23/04/21
Expedia.com39 US$
Priceline30 US$
eDreams40 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.486)
Beoordelingen filteren
1.486 resultaten
Waardering van reizigers
907
412
113
33
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
907
412
113
33
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.486 beoordelingen
Beoordeeld op 24 januari 2020 via mobiele applicatie

Voor mijn laatste avond in Hồ Chí Minh was een heel fijn verblijf met een hele aardige receptionist genaamd ‘Ken’. Zelfs ‘s avonds toen we nog bij het zwembad zaten konden we langer blijven zitten terwijl de bar dicht ging en kregen we nog handdoeken om ‘s nachts nog even te zwemmen.

De rooftop is heel mooi, echt een magisch uitzicht, zeker ‘s avonds. Ook is het niet heel druk, dus je kan lekker van het uitzicht genieten.

Zeker terugkomen hier!

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 51flod
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jolie S, Guest Relations Manager van Silverland Jolie Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2020
Google-vertaling

Dear 51flod,

Happy New Year from Saigon and thank you so much for your great feedback here on TripAdvisor. Its such a great pleasure for us to see, how much you have enjoyed your stay with us.

Have a great year and please come back!

Kind regards
Can Nguyen
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2019

Heel vriendelijk en behulpzaam.
Fijn dakterras waar je kan genieten van het uitzucht samen met een lekkere cocktail.
De kamers zijn groot genoeg en proper.
Bij het ontbijt is er een ruime keuze. Zeker de thee time is heel gezellig en lekker.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank 196magalyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jolie S, Guest Relations Manager van Silverland Jolie Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 december 2019
Google-vertaling

Dear 196magalyd,

Thank you for leaving us a review of your recent stay experience with us at Silverland Jolie, I am truly delighted that you enjoyed your time with us. Your feedback on our afternoon tea, breakfast spread, and especially your compliments to our team members for their outstanding service is much appreciated.

Thank you for all your positive comments on our hotel, we are looking forward to having you with us again when you return to Saigon in the future.

Yours sincerely,
Can
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2019

Heel goed restaurant met alles erop en eraan. Lekker ontbijt, praktisch alle dagen een gratis vieruurtje, cocktails drinken op de rooftop... Buitengewoon vriendelijk personeel. Goed gelegen in centrum van de stad

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ghj88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jolie S, Guest Relations Manager van Silverland Jolie Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2019
Google-vertaling

Dear Ghj88,

Thank you for staying with us and for taking the time to review our hotel on TripAdvisor.

I am happy to learn that you enjoyed our hotel's in many aspects such as our warm and attentive service, our offering breakfast and our convenient location in the heart of Saigon.

I look forward to welcoming you back.

Regards,
Can Nguyen
Guest Relation Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2019 via mobiele applicatie

Kamer is een goede standaard.... Ontbijt is basic maar lekker... Zeer behulpzaam en goede service... Personeel zou toch beter een beetje meer Engels mogen kunnen spreken.. Dit is een goed passage hotel.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank patrickvanhoutte2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jolie S, Guest Relations Manager van Silverland Jolie Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your review and for choosing Silverland Jolie for your stay!

It was such a great pleasure for us to have the opportunity to welcome you and serve you with the heart-filled service from our Team.

We look forward to welcoming you again at in the near future.

Kind Regards,

Can Nguyen
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2019

Zeer hulpvaardig personeel
Heerlijk rustige kamers
Goede tripadviezen
Speciaal genoten van Teatime en happy hour
Prachtig uitzicht over de rivier en de stad.
Mooi gekegen in het centrum
Veel hihglights op loopafstand.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Dirk1944
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jolie S, Guest Relations Manager van Silverland Jolie Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your review and for choosing Silverland Jolie for your stay!

It was such a great pleasure for us to have the opportunity to welcome you and serve you with the heart-filled service from our Team.

We look forward to welcoming you again at in the near future.

Kind Regards,

Can Nguyen
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken