Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijke pizza”
Beoordeling van Pizza 4P's Le Thanh Ton

Pizza 4P's Le Thanh Ton
Geclassificeerd als nr. 58 van 5.248 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 25 US$
Keukens: Italiaans, Japans
Dineropties: Ontbijt, Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
10 juli 2019 beoordeeld

Niet verwacht maar de pizzas zijn hier geweldig. Goede dunne bodem, goede wijn en lekkere pasta's.
Ze hebben hier de sashimi pizza, klinkt raar maar deze was zo goed.

Zeker een aanrader, is geen Vietnamese eten maar wel een verademing als je op vakantie bent.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank foodietaco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Le Thanh Ton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2019
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. foodietaco,

Thank you for dining at Pizza 4P's and leave us such a great review. We are very glad to hear that you enjoyed your meal with our restaurant. We always try our best to deliver better service to customers everyday. We are looking forward to seeing you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.784)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.784 beoordelingen

1 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke tent, goed ingericht en goed, hard werkend personeel. Niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur. Ligt eraan wat je neemt. Ik had de margarita pizza die was 150k en onwijs lekker! Zeker het proberen waard! Vergeet niet om te reserveren, via de website! Is heel makkelijk, maar wees wel een beetje optijd. Ik had eind van de middag gereserveerd en kon pas 21u terecht.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 209joyce
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Public Relations Manager van Pizza 4P's Le Thanh Ton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2019
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. 209joyce,

Thank you for your time and the great review for Pizza 4P's. We are very glad to hear that you feel satisfied with our food quality, service and atmosphere at our restaurant. We always try our best to deliver better service to customers everyday. We are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk gegeten. Heerlijke antipasti. Daarna Pizza’s die per helft en in slices te bestellen zijn. Lekkere wijnen. Echt voordelig.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank jglnl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Le Thanh Ton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2019
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. jglnl,

Thank you for dining at Pizza 4P's and leave us such a great review. We are very glad to hear that you enjoyed your meal with our restaurant. We always try our best to deliver better service to customers everyday. We are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke pizza!! Een enorme aanrader als je een keer wat anders wilt eten dan Vietnamees! Ik heb in tijden niet zo'n lekkere pizza op. Echt heel lekker.
Aanrader!!!
P.s, ze hebben meerdere vestigingen in ho chi minh. Reserveren is een must!!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Ils218
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Le Thanh Ton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2018
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. Ils218,

Thank you for dining at Pizza 4P's and leave us such a great review. We are very glad to hear that you enjoyed your meal with our restaurant. We always try our best to deliver better service to customers everyday. We are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2018 beoordeeld

We zijn hier met het gezin gaan eten, omdat we wel wat anders wilde dan Vietnamees. Lekkerste pizza/pasta restaurant van Vietnam. Een echte aanrader is de bolegnese pasta met burrata. Service is wat minder, maar het eten maakt het allemaal goed. Goeie wijnen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank NJJPK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Le Thanh Ton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. NJJPK,

Thank you for choosing to dine with Pizza 4P's. We feel very sorry that you were not totally satisfied with your meals at our restaurant. As we always try our best to deliver better service to customers everyday, we are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizza 4P's Le Thanh Ton bekeken, bekeken ook

 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Pizza 4P's Le Thanh Ton geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding