Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekker gegeten.”
Beoordeling van Royal Saigon Restaurant

Royal Saigon Restaurant
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 99 van 5.228 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 10 US$
Gegevens restaurant
8 maart 2019 beoordeeld

Wij hadden de Royal Platter voor 2 personen. Plus French Fries. Heerlijk en meer dan voldoende. De anderen ( 7 ) personen in ons gezelschap hadden andere gerechten besteld. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Een van de betere restaurants gedurende de 2,5 week die we nu onderweg zijn. In het noorden gestart.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PeteruitEcht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.177)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.177 beoordelingen

24 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een leuk restaurant, vriendelijke bediening, goede prijzen en het eten was super goed. Midden in de backpackers buurt dus makkelijk te vinden. Eten op je gemak en lekker!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank michelez114
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2018 beoordeeld

Lekker gegeten bij dit restaurant midden in het uitgaansdistrict van Saigon. We hadden Spring Rolls (duck) Bun Thai en Bamboo Tube. Heerlijk en erg voordelig allemaal. Een zekere aanrader voor als je hier bent.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Herman Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van de tripadvisor comments hier wezen eten. Het was eer ruime menukaart waardoor de keuze moeilijk was. Uiteindelijk voor noodles gegaan met tofu, maar dit vond ik persoonlijk niet heel bijzonder. Het was oke, maar ik heb beter gegeten. Wellicht dat een andere keuze beter zou zijn geweest.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank itsfloo_
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2018 beoordeeld

Van onze 4 avonden hebben wij hier 4 maal gegeten. Waarom veranderen als het goed is! Veel keuze (maar niet overdreven), zeer snel en zeer lekker. Ook gelegen op een iets rustiger plekje in de Bui Vien straat.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BavoM9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Royal Saigon Restaurant bekeken, bekeken ook

Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Royal Saigon Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding