Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed !”
Beoordeling van Une Journee a Paris

Une Journee a Paris
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 134 van 5.237 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
11 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op onze laatste avond, net voor vertrek naar vliegvleld hier koffie met gebak op.
Koffie zeer goed van smaak en appeltaartje en chocoladetaartje perfect.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 294BObreda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (705)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 706 beoordelingen

28 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch om nog's een lekker belegd broodje te eten. Veel sandwiches en een aantal eenvoudige typisch Europese lunchgerechten, zoals croque's, spaghetti, quiche, salades etc. En ze hebben ook nog een aantal Franse suggesties die er me lekker uitzagen voor s'avonds. Alles wordt a la minute bereid en ik had de indruk dat de eigenaars over de kwaliteit waken. Prijzen voor sandwiches zijn Europees, de rest is niet goedkoop naar VN normen maar het geld waard: wij aten voor 730k Vnd 2 belegde broodjes, een salade caprese, en quiche met extra verse tomaten en vijf drankjes. Alles lekker. Vooral fijn om nog's verse tomaten te eten, die je niet courant vind ik VN.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank liba_etc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier in een typisch Frans zaakje heerlijk gegeten, ze verkopen ook heerlijk gebak wat het proeven waard is. De eigenaar is ook een Fransman en is erg charmant.

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank Davev150
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2016 beoordeeld

Wil je een keer een lekker Franse rozijnenbroodje, amandelbroodje of gewoon heerlijk gebak dan ben je hier aan het juiste adres.

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank WimvdB16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je in Saigon bent en je wilt echt lekker frans gebak en/ of broodjes eten dan moet je hier naartoe. Want wat hebben wij hier heerlijk geluncht en we gaan nog een keer terug om een gebakje te gaan eten.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Davev150
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Une Journee a Paris bekeken, bekeken ook

Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Une Journee a Paris geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding