Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
161 US$
114 US$
View deal
BESPAAR 47 US$
Gratis annuleren tot 29/04/21
Expedia.com
Booking.com
161 US$
View deal
Priceline114 US$
Hotels.com114 US$
Trip.com114 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.155)
Beoordelingen filteren
3.155 resultaten
Waardering van reizigers
2.325
672
108
24
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.325
672
108
24
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.155 beoordelingen
Beoordeeld op 22 februari 2019

De kamers zijn groot en goed geoutilleerd. Goed bed. Goede airco. Prima wifi. Goede restaurants aanwezig. Service prima. Ontbijt uitstekend. Ligging heel goed in district 1. Het was een uitstekende manier voor ons om te acclimatiseren.

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans_10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IHG_ICSaigon, Director of Rooms van InterContinental Saigon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2019
Google-vertaling

Dear Hans_10,

Thank you so much for your review of our hotel. We trust you had a comfortable stay with us.

We are truly glad to hear that you had a most pleasant experience, and enjoyed a comfortable stay from check in to check out. Our colleagues are working hard every day to consistently provide first class services along with the finest facilities of our hotel.

Many thanks again, we look forward to welcoming you back very soon when your travels bring you to this lively city.

Sincerely,
Vikram Kakroo
Director of Rooms, InterContinental Saigon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2016

Heerlijk modern hotel met mooie erg complete luxe ruime kamers met airco, heerlijk eten met een fantastisch ontbijt buffet. lekker zwembad, mooie fitness accommodatie. En wederom zeer vriendelijk personeel. Helaas maar een nacht kunnen blijven

Kamertip: Vraag een kamer zo hoog mogelijk dan heb je een fantastisch uitzicht op de stad.
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 007bas007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ayush C, Director of Sales and Marketing van InterContinental Saigon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your review of our hotel. I am pleased to hear you enjoyed your stay with us. It's something our staff takes great pride in, so we value your feedback. We hope you will visit us again.

Sincerely,.

Ayush Choudhry
Area Director of Sales and Marketing,Indochina
Director of Sales and Marketing
InterContinental Asiana Saigon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2015

Dit hotel biedt hotelkamers en appartementen, ideaal als je hier voor een langere tijd verblijft. De receptie ontvangst is iets onpersoonlijk en er vooral op gericht om je van je geld af te helpen.
De kamers zijn superb, en voldoen aan elke internationale standaard, extra water was geen probleem.
Het ontbijt was super, voor elke nationaliteit wel iets eigens en heerlijke verse melk, dat zie je niet veel in Vietnam.
Als je op luxe bent gesteld dan kan je hier goed terecht.

Kamertip: Vraag voor een kamer met zicht in de richting van kathedraal. Wel iets drukker maar wel goed uitzicht.
Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JandenBraber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AyushChoudhry, Manager van InterContinental Saigon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2015
Google-vertaling

Thank you very much for your wonderful review which I will definitely share with our whole team. We really appreciate your positive comments about our convenient location, professional and friendly team. Meanwhile, we also well note your constructive feedback about our check-in counter for future improvements.
We look forward to welcoming you back very soon when your travels bring you to this vibrant city.
All the best,
Nguyen Tra My
Marketing Communications Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2015

Dit is een prachtig hotel met een zeer service minded instelling. Het enige wat een hogere rating in de weg staat is de gebrekkige kennis van het engels bij de grootste groep van het personeel. Ook ontbreekt de specifieke opleiding voor de uit te voeren job soms. Men compenseert dit met extreme vriendelijkheid.

Kamertip: Zeker in de restaurant Market 39 eten.
Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ignaced2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michaela S, Manager van InterContinental Saigon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2015
Google-vertaling

Thank you for choosing the InterContinental Asiana Saigon for your recent stay.
We are glad to hear that our dedicated and friendly team was able to make it a memorable for you trip. Meanwhile we are terribly sorry to hear that there is a lack of sufficient English speaking staffs as you described. This is certainly not typical for us, and we will be following up accordingly with our team.

We hope to welcome you back in the future, so that you can enjoy a flawless stay from check-in to check-out!
Warm regards,

Nguyen Tra My

Marketing Communications Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2014

Schitterend hotel met een goede ligging in Saigon. Ik ben er 3 dagen geweest en de service was perfect, de kamer prachtig met een super uitzicht. We hebben een meeting room gekregen toen we ambassador lid werden en de late check out was ook inbegrepen.

Datum van verblijf: april 2014
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank onys68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michaela S, Director of Sales & Marketing van InterContinental Saigon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2014
Google-vertaling

We are very happy to read that you enjoyed your stay with us. Thank you for sending us your review.

If you are planning to come back, please do not hesitate to contact me on Michaela.Smith@ihg.com, I will be very happy to assist with your booking or any questions.


Thank you once again and I am sending the best regards to Belgium.


Michaela


Michaela Smith
Director of Sales & Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken