Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten”

Dao Place Vietnamese Restaurant
Geclassificeerd als nr. 69 van 5.235 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 4 US$ - 6 US$
Gegevens restaurant
31 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gevarieerde Vietnamese gerechten. Lekker eten en goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Goede sfeer. Helaas was de koffie koud.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 442ingridz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (478)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 478 beoordelingen

22 juli 2019 beoordeeld

Lekker eten met veel smaak, niet te pittig erg goede service en vriendelijk personeel! Garnalen in potje met caramel sauce zeker aan te raden!!!

Dankjewel Son voor het lekkere eten!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank MarkGommans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste avond in Vietnam. Toen we dat zeiden kregen we meteen een uitleg over de Vietnamese keuken en wat hun specialiteiten zijn! Heerlijk gegeten en uitstekend geholpen. Mr Son bedankt!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank RGM_FISH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch met seafood Pho en sweet and sour shrimp soup. We waren allebei blij.

We komen graag terug.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Tim S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MrSonV, Manager van Dao Place Vietnamese Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 maart 2019
Google-vertaling

Hi Tim S,

Glad you enjoyed the Seafood Pho. Hope to see you again

Cheers

Son V

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten in het centrum van hcmc voor een nette prijs. Binnen is het sfeervol aangekleed en het toilet is schoon.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank martinjNetherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dao Place Vietnamese Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Dao Place Vietnamese Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding