Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig!”
Beoordeling van Poke Saigon

Poke Saigon
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 7 van 5.226 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 9 US$
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Deze hotspot zit een beetje verstopt, maar als je hem éénmaal gevonden hebt, staat je een leuke verassing te wachten. Een klein, hip restaurantje met de lekkerste pokébowl. Zeker een aanrader!!
Op de foto de ingang, achterin trap op naar de 2e verdieping!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank SanderH601
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (766)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 766 beoordelingen

28 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek, verrukkelijk eten, hele vriendelijke mensen! De volgende dag weer terug gegaan! Wat we niet op kregen, kregen we mee met extra topping! Top!!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Danielle0301
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is even zoeken, maar dan wordt je niet teleurgesteld! Het is een leuk restaurantje in een lelijk gebouw. Alle ingrediënten van de pokebowl zijn van hoge kwaliteit en erg lekker! Dit is een aanrader! Het personeel spreekt perfect Engels en zijn erg behulpzaam.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 497wimv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker en supervriendelijk dat goed Engels spreekt! Je kiest helemaal zelf wat je eet en er is veel keuze.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank navanwinsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten! Powebowl kan je naar keuze samenstellen. Was erg lekker. Restaurantje ziet er ook erg gezellig uit van binnen.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 309anniekv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Poke Saigon bekeken, bekeken ook

 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Poke Saigon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding