Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lekkerste poke bowl ever”
Beoordeling van Poke Saigon

Poke Saigon
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 8 van 5.288 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 9 US$
Gegevens restaurant
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond met z'n 4en bij Poke Saigon gegeten. Verassende en leuke locatie. Heerlijk gegeten. Je mag zelf je eigen Poke Bowl samenstellen. Leuke en supervriendelijke en vrolijke meiden in de bediening die goed engels spreken. Absolute aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank marylhegger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (798)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 799 beoordelingen

21 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De medewerkers leggen duidelijk het concept uit waarnaar je vervolgens je eigen bowl kunt samenstellen. Je hebt veel keuze en alles is vers. Daarnaast krijg je ook een een flinke bowl. Krijg je het niet op vraag je gewoon om een plastic bakje. Zijn je side dishes op, kun je ze ook nogeens aanvullen.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank jfmcoole
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De service bij Poké Saigon is erg goed, ook spreken de medewerkers goed Engels op de dag dat ik er ben. Goed gevulde bowl en het smaakte heerlijk. 10/10 would recommend

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank mvdkx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld

Heerlijk, goede kwaliteit en vriendelijk geprijsd. Daarbij spreken ze goed Engels en zijn ze klantgericht. 10/10 would recommend

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank Suzannev681
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is super lekker en je kunt zelf kiezen voor 2 soorten vis en veel groenten etc erover heen. Het is heel lekker en vers en de mensen zijn onwijs vriendelijk! Het is wel eventjes zoeken, wang je moet onder het poortje met de brommers door en dan met de trap naar de tweede verdieping waar het restaurant rechts zit! De entree ziet er niet super uit, maar het restaurant zelf wel! Echt een aanrader

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank ims96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Poke Saigon bekeken, bekeken ook

 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Poke Saigon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding