Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk authentiek ”
Beoordeling van 33 De Tham Restaurant

33 De Tham Restaurant
Geclassificeerd als nr. 72 van 5.245 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 4 US$
Gegevens restaurant
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier echt super lekker gegeten voor een prima prijs. Je moet je even door de menukaart heen worstelen, maar dan krijg je ook heerlijke gerechten. Met name de mosselen in Tamarindesaus waren geweldig! Het personeel is zeer attent en legt waar nodig dingen uit. Aanrader dus.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank Geert-van-den-Heuvel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
thai9164, Chủ sở hữu van 33 De Tham Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019
Google-vertaling

Hello Geert-van-den-Heuvel,
Thank you for coming. Your pleasant has always been our motivation to work even harder, to bring even better food and service to customer.
We saw you were quite truggle to end up with your meal since the menu is quite big, but seeing you enjoyed the food after, we were very happy...
After days and days, our chef has always developed their cooking skills, so that they can deliver the best meal for you as they can. Seeing guests enjoy the food, our chef are also very happy since their achievements can please your hungry stomach :)))
Once again, thank you for visiting and looking forward to seeing you again !!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (303)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 303 beoordelingen

3 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier helaas maar 1 maal gegeten maar ik kan niet anders concluderen dat het restaurant een prima prijs/kwaliteit verhouding heeft. Heerlijke verse visgerechten en bediening is vriendelijk en behulpzaam. Ligt net even buiten het backpackers gedeelte en daardoor weinig tot geen toeristen en in hoofdzaak locals. Klein aanradertje dus voor degenen die even uit de feestdrukte wijlen zijn van Bui Vien!

Datum van bezoek: februari 2019
2  Bedank MartinH187
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gekomen na goede resencies op tripadvisor en moet zeggen verwachtingen ruim overtroffen. Bediening top echt waar hulpvaardig om te bestellen en om de gerechten correct te verorberen zalige ervarng voor ons laatste avondmaal in Vietnam

Datum van bezoek: januari 2019
3  Bedank 419bartv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2018 beoordeeld

Heel druk bezocht restaurant maar zeker de moeite waard, echte Vietnamese kost en de hotpots waren super lekker. Alleen de oesters hadden niet echt veel smaak, maar ja, dat hadden we misschien beter niet besteld. Zeer vriendelijk personeel en de prijs viel ook nog eens super goed mee. We hebben dit restaurant 2x bezocht, en kunnen dit aan iedereen aanraden.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
5  Bedank Betty L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ewn uitgebreid menu met typisch Vietnamese gerechten. Ontzettend lekker. De Venison is spicy en smakelijk. Onze zoon vond het echter iets té spicy, wat de eigenaresse zag. Ze heeft kosteloos hetzelfde gerecht opnieuw laten komen, maar dan zonder rode peper. De service is heel goed en vriendelijk. En het is erg schappelijk geprijsd. Er eten hier ook veel locals. Een tafel op straat is het leukst, maar in het nieuwe gebouwtje tegenover nr 26 zitten is ook een belevenis. Je loopt dan langs de open keuken, waar hard gewerkt wordt. De zoon van 14 jaar oud spreekt goed Engels. We zijn met ons gezin hier 2 avonden geweest. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
3  Bedank MerelRB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 33 De Tham Restaurant bekeken, bekeken ook

Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In 33 De Tham Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding