Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ho Chi Minhstad
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Goed, maar duur”
Beoordeling van Jaspas Restaurant

Jaspas Restaurant
Geclassificeerd als nr. 172 van 5.240 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
1 april 2019 beoordeeld

Goed Engels sprekend personeel. Het eten was goed tot redelijk. Gelegen aan een drukke straat. Voor Vietnam was het wel duur

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 757MartinH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (751)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 751 beoordelingen

31 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn 2 keer achter elkaar bij Jaspas eersten eten beide keren heel lekker. De desserts zijn ook erg lekker. Prijs kwaliteit perfect in balans

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank josz722
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Best eten, niet bijzonder. Goed personeel welke prima Engels spreekt! Alleen te duur voor wat je krijgt, qua kwaliteit.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Remco D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant in de mooie winkelstraat van Ho Chi Minh. Iets duurder dan gemiddeld maar prijs kwaliteit is goed. Lekkere pasta, pizza maar ook Vietnamese kaart. Hierdoor kon iedereen in het gezin wat lekkers kiezen. Boven in het restaurant goed zitten, fijne airco.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank ebmolen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2016 beoordeeld

Voor ieder wat wils......zelfs een zeer uitgebreide vegetarische keuze menu. Ondanks het feit dat je midden in het drukke Saigon bent merk je het op deze lokatie niet.
Je moet wel even zoeken naar de ingang......maar dan heb je ook wat.
Als je voor 20:00 komt kun je gebruik maken van het happy hour.....ook mooi meegenomen.
De menu's zijn niet erg goedkoop maar prijs- kwalitiet voldoet het zeker.
Als je in Saigon verblijft.....ga er zeker eens lunchen en/of dineren.( binnen of buiten)
Erg prettige en enthousiaste bediening.

Datum van bezoek: april 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ineke J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jaspas Restaurant bekeken, bekeken ook

Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Jaspas Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding