Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.369)
Beoordelingen filteren
3.370 resultaten
Waardering van reizigers
3.226
136
6
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.226
136
6
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.370 beoordelingen
Beoordeeld op 1 april 2019

Fantastisch boutique hotel, in het oude centrum, met goed restaurant en dakterras bar
Beoordeling van Hanoi La Siesta Hotel Trendy
1 week geleden beoordeeld
La Siesta Hotel, jullie hebben ons verblijf in Hanoi tot een zeer fijne beleving gemaakt. Onze koffers zijn gratis uit het Bao Son opgehaald. Het entree, de service en de manier waarop alles verzorgd is maakte op ons een zeer goede indruk. Ondanks dat dit hotel direct in het oude centrum ligt is het een oase van perfectie. Personeel heeft onze laatste twee dagen onvergetelijk gemaakt. De suite was zeer ruim, een fantastisch groot bed met heerlijke kussens en een zeer stijlvolle badkamer. Als begroeting stond er een bord met diverse soorten fruit. Ook het ontbijt was een belevenis met heerlijke verse gerechten die ter plekke werden toebereid. Stijlvol ingericht en voor het eerst een Vietnamese koffie warm en ijskoffie gedronken. Zeer aan te bevelen. Het restaurant is niet overdreven groot en 's-avonds ook zeer geliefd dus reserveren is zeer aan te bevelen. Een gezellig drankje met uitzicht over het meer op het dakterras is ook een leuke en verrassend gezellige ontmoetingsplaats. Indien we de mogelijkheid krijgen om Vietnam nog eens te bezoeken dan boeken we met zekerheid dit hotel.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank SuzanneT66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chairman E, Người quản lý van Hanoi La Siesta Hotel Trendy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2019
Google-vertaling

Dear Ms. SuzanneT66,

I would like to thank you very much for staying at La Siesta Trendy Hotel & Spa and also for recommending us to other fellow travelers. I am very happy to know that you had a wonderful time at our place and you enjoyed our facilities and the services provided by the staff. Once again, thank you for choosing us and we look forward to seeing you back to our hotel in very near future.
Thank you and have a nice day.

Best regards,
Nguyen Minh Tuong (Mr.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2018

Dit was een oase van rust in het hectische Hanoi. Het was een fantastisch verblijf. Super vriendelijk personeel, perfecte verzorging. Super ontbijt.
Dit is luxe en betaalbaar! Een echte aanrader.
Mooie kamers en goede bedden.
En dan het eten in het Red Bean restaurant. Niet te missen in Hanoi!!!

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank François B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EHGroup, Người quản lý van Hanoi La Siesta Hotel Trendy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Francois B,

Thank you very much for your review and for choosing to stay at Hanoi La Siesta Trendy Hotel & Spa. The team and I are delighted to read that you had an enjoyable stay at our place and so much impressed with the facilities and the service provided by staff. Our team always works very hard to deliver an exceptional service for our guests and it is very heart-warming to be recognized for all of our efforts. We thank you very much and look forward to welcome you back to our hotel at the soonest.

Warm regards,
Nguyen Minh Tuong (Mr.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2018 via mobiele applicatie

Wat een tophotel! Super vriendelijke bediening. Een oase van rust in het drukke Hanoi! We hebben een heel fijn verblijf gehad! En wat was het eten heerlijk in het Red Bean restaurant. Een dikke tien!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Traveler75332
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hanoielegancehotel, Người quản lý van Hanoi La Siesta Hotel Trendy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2018
Google-vertaling

Dear Our Valued Guest,

I would like to thank you very much for staying at La Siesta Trendy Hotel & Spa and also for recommending us to other fellow travelers. I am very happy to know that you had a good time at our place and you enjoyed our facilities, the services provided and the Red Bean Trendy Restaurant. On behalf of the team, thank you very much for choosing us and we look forward to welcoming you back in very near future.
Thank you and have a nice day.

Best regards,
Nguyen Minh Tuong (Mr.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018

Wij kregen kamer 710 in het B-gebouw. De kamer was schoon, maar niet heel erg groot. In de hoek was een klein raam, waardoor je een beetje een opgesloten gevoel kreeg. Een metalen trap leidde naar het restaurant op de 8e etage. Om bij deze trap te komen moest je door de metalen deur naast onze kamer. Dit gaf behoorlijk wat geluidsoverlast. We waren teleurgesteld over de kamer, maar het hotel was helemaal vol en er was pas de volgende dag een andere kamer beschikbaar. Als pleister op de wonde kregen we een voucher voor een cocktail. Tijdens ons verblijf lazen we tot onze verbazing dat dit hotel volgens Tripadvisor de no. 10 wereldwijd is. Het is best een redelijk hotel, maar ik heb in heel veel hotels geslapen die stukken beter zijn.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
4  Bedank JAB2405
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2017 via mobiele applicatie

Na 28 uur reizen kwamen een vriendin en ik aan bij dit hotel en toen voelde het meteen als vakantie. We werden perfect verzorgd en alles werd voor ons geregeld met een glimlach. De bediening in het prachtige restaurant is zeer vriendelijk en de staff van het hotel helpt je met het verkennen van de stad en je reisplan voor het vervolg van je reis. De kamers waren prachtig en de bedden sliepen heel
Lekker. Dit hotel is een echte aanrader als je luxe wil voor een zeer schappelijke prijs!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank E6867ZHalexandrag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hanoielegancehotel, General Manager van Hanoi La Siesta Hotel Trendy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2017
Google-vertaling

Dear Ms. Alexandra G,

Thank you for taking the time to share your thoughts on Hanoi La Siesta Trendy! We are all more than happy to know that you had a very pleasant stay with us and you enjoyed every aspect of your stay from the room, the price to the service provided by our staff. I sincerely hope this visit will be the first of many and we look forward to your return.

Best wishes,
Pham Trung Dung
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken