Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.027)
Beoordelingen filteren
1.028 resultaten
Waardering van reizigers
552
359
84
15
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
552
359
84
15
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.028 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

groot proper appartement met keuken, 2 slaapkamers, mooi uitzicht, lekker ontbijt en goed restaurant. Mooi zwembad Centrale ligging , de portier regelt telkens een goedkope taxi.

Nadeel is het tapijt op de kamer en het onthaal aan de receptie zou iets vriendelijker kunnen

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank jeroenj313
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yen Ping L, General Manager van Somerset Grand Hanoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2018
Google-vertaling

Dear Jeroen J

Thank you for sharing your overall positive impression about your recent stay at Somerset Grand Hanoi. I appreciate that you enjoyed the spaciousness of the apartment, facilities and our strategic location right in the heart of city. We pride ourselves in delivering a memorable experience during your travels and I am so sorry we failed to meet your expectation in some areas. I am pleased to share that our phase 2 renovation has commenced since June to better serve you and our guests in the future. I have shared your constructive feedbacks with my colleagues at Guest Service for further improvements.

We hope to have an opportunity to better your experience with us whenever your travels bring you back to Hanoi.

Warmest regards,
Lew Yen Ping
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2017

We hebben hier 2 nachten verbleven tijdens de Vietnam Concerttour 2017 van onze Brassband Oefening en Uitspanning.
Heel mooie 2 kamer appartementen. Heel gastvrij en hoogstaande service. Ook het ontbijt was prima en zeer uitgebreid. Zeer aan te bevelen

Datum van verblijf: maart 2017
Bedank JanCarin2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yen Ping L, General Manager van Somerset Grand Hanoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2017
Google-vertaling

Dear JanCarin2014
It is so wonderful to read you had such a wonderful stay at Somerset Grand Hanoi. Thank you for recognizing the service of our associates and I am also most pleased to learn our spacious apartment, amenities and breakfast served at Jaspas restaurant are meeting your expectations. Making our residents and guests feeling at home is what we strive to achieve at all times. Your compliments motivate us to do better.
Once again, thank you for recommending us to other reviewers and we look forward to welcoming you back soon for another memorable stay.
Warmest regards,
Lew Yen Ping
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2016 via mobiele applicatie

Prima luxe appartement op een goede lokatie. Met 3 kinderen en 2 ouders is het ideaal om 3 slaapkamers te hebben. Fijne bedden. Nette keuken. Schoon sanitair. Het is er veilig en rustig (is fijn om te wennen aan tijdsverschil). Ook is er een lekker en schoon zwembad. Sterk aan te bevelen!

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank MarcRDG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yen Ping L, General Manager van Somerset Grand Hanoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Marc d
Thank you for choosing to stay at Somerset Grand Hanoi! What a wonderful review to read and thank you for taking the time to share your positive impressions about your recent stay with us.
It is a great honor to hear our valued guests thoroughly enjoyed every aspect of their stay. Your feedback is certainly motivates us to do better.
Once again, thank you for recommending us and we look forward to the pleasure of welcoming you back soon for another memorable stay.

Warmest regards,
Lew Yen Ping
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2015

Centraal gelegen mooie ruime appartementen; in hetzelfde complex reisbureau, Vietnam airlines en supermarkt.

Personeel vriendelijk, professioneel; prima service!

Heerlijk zwembad met ligbedden; zowel kleine badjes voor kinderen als groot bad om banen te zwemmen.

Kamertip: Hoge verdieping ivm uitzicht
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank KoningBob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yen Ping L, General Manager van Somerset Grand Hanoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2015
Google-vertaling

Dear KoningBob

Thank you for taking the time to share your positive experience at Somerset Grand Hanoi. I am so happy to hear that you enjoyed your stay with us. At the same time, we are happy to have met your expectations in service, our apartment facilities and quality standards. Receiving such positive feedback from our guests motivates us to further improve our commitment to delivering good service.

Once again, thank you for your valued patronage. From all of us at Somerset Grand Hanoi, we look forward to welcoming you again at any one of our serviced residences.

Warm regards
Lew Yen Ping
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2014

Aan de rand van het oude centrum gelegen groot hotel met appartementen. Deze zijn zeer ruim en goed ingericht en van alles voorzien (incl. complete keuken en wasmachine). Portier die de deur opent als je aankomt en weggaat, zeer vriendelijk en geïnteresseerd personeel. Vanuit de kamers is er prachtig uitzicht over de stad en de kamers zijn redelijk rustig voor Hanoise maatstaven. Het zwembad is rustig en goed gelegen op de 4e verdieping. Ontbijt wordt verzorgt door een extern restaurant dat op de vierde verdieping ligt. Ruime keuze en kwaliteit opzicht goed (kan beter). avondeten daarentegen is goed en zeer redelijk geprijsd. Alles goed te bereiken vanuit deze locatie.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 889bald
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yen Ping L, General Manager van Somerset Grand Hanoi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Mr. Baldwin D,

Thank you for taking the time to write this review. We are happy you and your family had an enjoyable stay with us at Somerset Grand Hanoi.

Thank you for your compliments about our spacious apartment, strategic location in the commercial and tourist districts, facilities and services. It is always encouraging for us to learn that our valuable guests are satisfied with our service.

We look forward to welcoming you back soon.

Kind regards,
Lew Yen Ping
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken