Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 22:30
Hoogtepunten uit beoordelingen
Professionele massage op mooie locatie.

Als je het mooie pand binnentreedt kom je al direct in een andere sfeer. Je schoenen laat je buiten ... meer lezen

Beoordeeld op 14 augustus 2019
Jaap N
via mobiele applicatie
Unieke ervaring!

Geweldige wellness spa met uniek concept, social enterprise gerund door getrainde slechtziende of ... meer lezen

Beoordeeld op 4 augustus 2019
getsi
via mobiele applicatie
Lees alle 473 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Hanoi
vanaf 5,00 US$
Meer info
vanaf 5,00 US$
Meer info
vanaf 31,00 US$
Meer info
vanaf 31,00 US$
Meer info
Beoordelingen (473)
Beoordelingen filteren
473 resultaten
Waardering van reizigers
432
26
9
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
432
26
9
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 473 beoordelingen
Beoordeeld op 25 november 2017 via mobiele applicatie

Zeer goeie massage gehad (Omamori hard) door iemand met slecht zicht. Ze zijn supervriendelijk en weten echt de plekjes te vinden die massage nodig hebben. Echt een topplek, zeer verzorgt en proper! Qua prijs kan je zeker niet klagen. In vergelijking met anderen zijn ze zelfs goedkoper! Hele grote aanrader!!

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank MathiasS1530
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2017 via mobiele applicatie

Kan niet anders dan positief zijn. Heel goede massage en prima geprijsd. Mijn vriend en ik hadden een privé kamer waar we tegelijkertijd werden gemasseerd. Echt een dikke aanrader!!!

Datum van activiteit: november 2017
Bedank Laura E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2017 via mobiele applicatie

Op de nieuwste locatie geweest op 52A Hàng Bún in het centrum, tijdelijk een aanbieding van 30% korting voor 1.5 uur massage voor maar 300.000 VND. Heel bijzonder project waarbij ze visueel gehandicapten aan een baan helpen, maar de masseurs (jongens en meiden) zijn zeer professioneel en niet bij iedereen is te merken dat er iets mankeert.

Must-do, Zweedse massage was perfect en ze accepteren geen fooi! Als je perse wil dan kun je iets doneren.

Datum van activiteit: september 2017
1  Bedank rudy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2017 via mobiele applicatie

Hartelijke ontvangst door meisje dat bijzonder goed Engels sprak. Keuze uit verschillende massages, prima geprijsd(300 VND) voor 90 min. Massage was uitstekend, bijzondere ervaring. Echt aanrader deze (wel wat moeilijk te vinden) oase in de drukte en chaos van Hanoi

Datum van activiteit: juli 2017
1  Bedank floortjep820
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2017 via mobiele applicatie

Vandaag één van de beste massages ooit gehad bij deze onwijs lieve zorgzame en schone mensen met een visuele handicap die werken voor een non-profit organisatie. Een absolute aanrader!

Datum van activiteit: maart 2017
1  Bedank Emma v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken