Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hanoi
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (173)
Beoordelingen filteren
173 resultaten
Waardering van reizigers
60
83
26
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
60
83
26
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 173 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juli 2019 via mobiele applicatie

Tijdens rondreis Vietnam hier drie nachten verbleven. Goed hotel, goede kamers, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ontbijt op dertiende verdieping met mooi uitzicht over de stad. Goede bedden. Fijn verblijf dus.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank FrankOetelaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quangtam11, Manager van Adamas Hanoi Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019
Google-vertaling

Dear FrankOetelaar,

Thankfull for your nice feedback about your recent stay at our Adamas Hanoi Hotel.

I am so happy to hear that you really enjoyed every aspect of our service that demonstrated our professional service manner and this is a priceless reward to our team and it certantly encourages us to constantly strive to improve better service.

I do hope to welcome you back in our Adamas Hanoi Hotel soon.

Best wishes
Manager of Adamas Hanoi Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 januari 2019

De kamer was simpel maar schoon. De badkamer was erg simpel, de douchekraan kon wel beter. De ligging van dit hotel is perfect, in het centrum. Het ontbijt was niet erg bijzonder. Personeel was wel erg aardig.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RSV1994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quangtam11, Manager van Adamas Hanoi Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2019
Google-vertaling

Dear RSV1994,

Thank you so much for taking time to write a feedback about your recent stay at Adamas Hanoi Hotel.

I am really sorry to hear your experience at our Adamas Hanoi hotel during satyed with us. We appreciate your precious comments and will share these with our team so that we can continue to improve our services.

We do hope to have another chance to serve and show how our service has improved in the next trip.

Best wishes
Adamas Hanoi hotel management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 januari 2019 via mobiele applicatie

Heel centraal gelegen. Kleine kamer met matige badkamer. Ontbijt was ook heel gewoontjes maar werd goedgemaakt door de vriendelijkheid van het personeel. Hebben de eerste avond hier een pizza gegeten maar dat was een tegenvaller.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jef V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Quangtam11, Manager van Adamas Hanoi Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2019
Google-vertaling

Dear JefV,


We were sorry to hear of your experience with our pizza’s quality in our restaurant and as soon as received your feedback I have summoned all staffs in restaurant and both of criticizing and training them about pizza making process and we can assure this has been addressed and this is not indicative of the service we pride ourselves on at Adamas Hanoi hotel.

We value your esteemed review and do hope to welcome you back for a future stay, ensuring service levels are as expected of our team.

Best wishes.
Adamas Hanoi hotel management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt in het oude centrum wat perfect is. Kamer is klein, wel schoon. Kamers zijn enorm gehorig. Personeel is super vriendelijk, wel jammer dat ze ons een telefoon bericht van ons travel agency niet hadden doorgegeven. Al met al een beste kamer voor zo in de stad.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank michelez114
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnhT597, General Manager van Adamas Hanoi Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2018
Google-vertaling

Dear Mrs. Michele Z,
Thank you so much for your time review, hope you have a good time stayed with us. Your feedback will have us to improve our service more and more. And once again thank you so much for your time, and hopefully we have time to welcome you back in the very near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 januari 2018 via mobiele applicatie

Klein en proper hotel. We hebben hier 2 overnachtingen gehad. Harde bedden, maar zeer goed geslapen. Goed ontbijt. Kort bij het centrum en het oude cetrum. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Thx.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dannyp859
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tam N, Người quản lý van Adamas Hanoi Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2018
Google-vertaling

Dear Danny P,

Thank you very much for sharing your feedback following your recent stay in our Athena Cruise.

We are all delighted to read that you enjoyed your time with us in Adamas Hanoi hotel and four our location as well as facilities useful and satisfied your needs.

The staffs are grateful to you for your kind words and are looking forward to welcome you back next time in Hanoi city.

Best wishes.
Adamas Hanoi hotel management.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken