Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hanoi
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 08:00 - 17:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Hao Li Gevangenis te ontdekken
vanaf 5,00 US$
Meer info
vanaf 5,00 US$
Meer info
vanaf 50,00 US$
Meer info
vanaf 15,00 US$
Meer info
Beoordelingen (10.329)
Beoordelingen filteren
10.329 resultaten
Waardering van reizigers
3.709
4.743
1.593
215
69
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.709
4.743
1.593
215
69
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 10.329 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Een indrukwekkend museum met niet zo’n vrolijk onderwerp. Wel interessant om te zien hoe de Vietnamezen zich staande weten te houden door alle ellende die ze hebben moeten verduren. Ze laten zien wat mensen elkaar zo aan doen.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Karrempje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2019

Tijdens de hop-on hop-aff tour even een bezoek gebracht aan deze oude prison. Het is altijd interressant of te zien hoe men in het verleden met gevangenen omging. Gelukkig is dat nu verleden tijd.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Wouter04041956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2019

Een bezoek aan deze plek schept je een totaal ander beeld van de Vietnamoorlog. Onze dochter van 7 jaar vond de binnenzijde van de gevangenis luguber. wellicht omdat de gevangenen als beelden aanwezig zijn in de diverse cellen.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank 740val_riel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Erg indrukwekkend. Eerder al DMZ bezocht en dit is een goede aanvulling hierop. Wij hebben de audiotour gedaan. Je krijgt hierdoor veel meer info dan als je alleen de teksten leest. Een aanrader.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank saschap56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2019 via mobiele applicatie

Aardig om te zien. Ongeveer 3 kwartier tot 1 uur rond gelopen. Je krijgt een aardige indruk van de gevangenis. Veel foto’s te zien

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Etoenders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken