Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“leuk restaurant”
Beoordeling van Aubergine Cafe

Aubergine Cafe
Geclassificeerd als nr. 114 van 3.639 Restaurants in Hanoi
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Pizzeria, Vietnamees
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 oktober 2018 beoordeeld

Leuk restaurant, met ook een bovenverdieping. We konden er nog een tafel vinden. Heerlijk gegeten. Goede bediening.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank soho875
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.022)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.022 beoordelingen

28 april 2018 beoordeeld

Hier kun je heel goedkoop lekker en gezellig eten. Het is aan de rand van the old quarter. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader.!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank rienskesattler
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten bij Aubergine is een genot, ik ben er elke dag in Hanoi wel een keer geweest, zowel voor lunch als diner.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank jeroenmgeurts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2017 beoordeeld

Fantastisch gegeten! Erg goedkoop en heerlijk eten. Ruime keus van de kaart en erg vriendelijke bediening! De eggplant met knoflook is geweldig!

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank 170ingem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant bevindt zich op 2 min lopen van ons hotel, maar dat is niet enige reden waarom we hier 2x dineerden.

Het is gewoon erg lekker en zeer vriendelijek bediening. We hebben allerlei schotels geproefd en gedeeld. In het bijzonder de gegrilde aubergine is ons bijgebleven.

Niet zo goedkoop als streetfood, maar zeker niet prijzig. Prijs-kwaliteit top, alleen de gezelligheid kan beter (zoals vaak in dergelijke eettentjes in Vietnam).

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Ab P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Aubergine Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding