Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hip tentje!”
Beoordeling van Chusa Vietnamese Cuisine

Chusa Vietnamese Cuisine
Geclassificeerd als nr. 152 van 3.652 Restaurants in Hanoi
Gegevens restaurant
24 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo lekker gegeten bij Chusa dat we er twee avonden op rij zijn gaan eten. Vooral de garnalen vonden we lekker. Gezellig en goede bediening. Naast de kathedraal .

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank karenrietra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ChusaA5, Public Relations Manager van Chusa Vietnamese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2019
Google-vertaling

It was a pleasure having you and serving you in our restaurant.
Thank you and we look to have you back at Chusa soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (567)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 567 beoordelingen

4 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Chusa gegeten. Heerlijk. Uitgebreide kaart en de gerechten zijn met zorg bereidt en geserveerd.
Personeel doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank ArVadema
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ChusaA5, Public Relations Manager van Chusa Vietnamese Cuisine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2019
Google-vertaling

We are very happy that you have had a great time dining at Chusa. It was a pleasure for us and we hope that we'll see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi, modern restaurant, lekker Vietnamees eten en vriendelijk personeel. Lokatie is erg leuk naast St Jozef kathedraal. Vooral tafels op balkon zijn gezellig met uitzicht op kathedraal

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Bram25611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op onze eerste avond kwamen we terecht bij de Kathedraal in Hanoi! De tentjes hierom zien er fantastisch uit en zo ook Chusa. We besloten om hier wat te gaan eten en dat was het beste idee. Het eten was echt fantastisch en zo ook de service. De ananas rijst werd geserveerd in een ananas. Verder was het ook goed betaalbaar. Zeker voor herhaling vatbaar.
En vergeet ook niet de mini shop achter te bekijken.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 640wendys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Liepen toevallig dit hippe tentje binnen. Erg mooie uitstraling en betaalbare gerechten. Kies een plekje op het balkon en je hebt uitzicht op de st Joseph church. We bestelden de volgende gerechten, kip met citroengras: erg mals. Crispy silk tofu: erg crispy en zijde zacht. Daarnaast vers gestoomde groente, erg lekker!

Aanrader
Merel

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Guy Fabian D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Chusa Vietnamese Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding