Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (677)
Beoordelingen filteren
677 resultaten
Waardering van reizigers
512
130
28
6
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
512
130
28
6
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 677 beoordelingen
Beoordeeld op 26 mei 2019 via mobiele applicatie

We hadden hotel bewust geboekt ivm parkeergelegenheid, we zijn op reis met de motor en zagen op booking.com dat zij parkeergelegenheid hadden.
Nou...dat klopt dus niet. Na veel discussie, dat heeft een half dagje geduurd, mochten we hem beneden zetten waar zijzelf ook hun scooters neerzetten. We zijn veel gewend, 2000 km gereden, maar deze stugheid zijn we niet gewend in het land.
Ook zij waren in verlegenheid gebracht door de situatie....maar goed...dan moeten ze dit niet aangeven bij booking.com. anders zouden we hier niet hebben geboekt.
De kamers zijn klein. Geen raam. Wel fijn bed, schoon en je kunt thee zetten op de kamer.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marjoc255
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Darius_Nguyen_FOM, Front Office Manager van The Light Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2019
Google-vertaling


Dear our valued guest,
Thank you for your honest review!
We would like to express our sincerest apology for any unpleasant feeling you've had during your stay at our hotel. Your comment show us the direction to improve on, so that we will deliver higher quality service for our next customers.
On behalf of the light hotel Hanoi team, we thank you for giving us the chance to serve you! We wish you all the best, and hopefully welcome you back to Hanoi.
Best regard,
Darius Nguyen
-----------------------------------
Front Office Manager | THE LIGHT HOTEL HANOI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben hier tijdens de hittegolf in mei twee nachten geslapen. Het hotel is ideaal gelegen; wij hebben alles lopend kunnen doen en zien in de omgeving. De service is erg goed en het Engels is redelijk. Het ziet er luxueus uit is een behoorlijk contrast met hoe de straat er verder grotendeels uitziet. De kamer was prima, wel klein en zonder raam, maar voor ons was dat geen probleem. Je sliep heerlijk in het donker en weinig last van de straat geluiden. Het zwembad is klein maar fijn. Het ontbijt was heerlijk. De rooftop bar is leuk om een drankje te drinken, al was het bij ons erg rustig waardoor er wat sfeer ontbrak. Prijskwaliteit verhouding prima!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank pip123123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Darius_Nguyen_FOM, Front Office Manager van The Light Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2019
Google-vertaling

Dear our valued guest,
Thank you for your thoughtful review!
It has been a pleasant time for us to serve you at The Light Hotel! And your good comment about our services is a great encouragement for us to maintain the good work that will bring the most joyful experiences for all of our customers.
On behalf of the light hotel Hanoi team, we thank you for giving us the chance to serve you! We wish you all the best, and hopefully welcome you back to Hanoi.
Best regard,
Darius Nguyen
-----------------------------------
Front Office Manager | THE LIGHT HOTEL HANOI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2018 via mobiele applicatie

Hotelkamers prima alleen een beetje gehorig van het restaurant en bar erboven. Ook gehorig door geluiden/verbouwingen van buiten af. Personeel zeer vriendlijk! Zij hebben ons tot in detail geholpen met de reis naar Sapa en Halong Bay. We kregen zelfs eetpakketjes mee voor onderweg! Contact werd via whatsapp goed onderhouden. Echt een aanrader als je reis in Hanoi begint

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank norhane2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lukas_Nguyen_FOM, Front Office Manager van The Light Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2019
Google-vertaling

Xin Chao norhane2014,

It was a pleasure to host you at Hanoi The Light hotel and we thank you for the kind review which you have shared on TripAdvisor.

I am sorry to hear that you are disturbed by our neighbor construction. However, I always want to have you back here.

Kind Regards,

Lukas Nguyen (Mr.)
Front Office Manager
Hanoi the Light hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2018 via mobiele applicatie

Aan het begin van onze reis hier geslapen. De kamer was prima, niet erg groot en zonder raam. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is uitgebreid. Zwembad is erg klein en stelt weinig voor.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Andra1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lukas_Nguyen_FOM, Quản lý bộ phận lễ tân van The Light Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Andra1988,

It was a pleasure to host you at Hanoi The Light hotel and we thank you for the kind review which you have shared on TripAdvisor.

I am sorry to hear that you are not satisfied with our superior room. However, I always want to have you back here, preferably for another room category.

Kind Regards,

Lukas Nguyen (Mr.)
Front Office Manager
Hanoi the Light hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2018

Het hotel regelde voor ons de luchthaventaxi en een excursie naar Halong Bay. Dit was perfect geregeld. Het ontbijtbuffet is het beste wat ik in jaren heb gezien. Ook nog op een mooie plek, hoog boven Hanoi. Kamers waren ruim, schoon en met een goede airconditioning. Wifi was ook goed. We kregen zelf een ontbijtpakketje mee omdat we vanwege onze vroege vlucht niet meer konden ontbijten. Het zwembad was schoon en op een toplocatie: boven op het dak met uitzicht over Hanoi. Beter dan dit wordt het niet in Hanoi.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken