Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig, alles: omgeving, bediening en vooral het ETEN!!!!!”
Beoordeling van Pizza 4P's Trang Tien

Pizza 4P's Trang Tien
Geclassificeerd als nr. 73 van 3.640 Restaurants in Hanoi
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 24 US$
Gegevens restaurant
24 augustus 2019 beoordeeld

Omdat mijn man zin in eens geen vietnamees had zijn we pizza gaan eten. En wat een goede keus! Zo lekker heb ik in Italië nog niet eens gegeten!!!
Het concept is Japans. Maar zo goed uitgevoerd...is wel een keten en in Hanoi zijn er al meerder plekken....en het komt ook naar Europa ;). Je kunt van sommige pizza's ook de helft bestellen qua bedekking. Maar of juist en op iedere pizza zit hun juweel: burrata (maken zij zelf).
Personeel is heel netjes en vriendelijk, schenkt water in/bij, heb je een tas bij je krijg je een bak voor naast de tafel om hem in te stoppen, klasse!
Wel bijna westerse prijzen maar de kwaliteit is erg hoog.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Service
    • Eten
Bedank annemC3917SB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Trang Tien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. annemC3917SB,

Thank you for your time and the great review for Pizza 4P's. We are very glad to hear that you feel satisfied with the food quality, service and atmosphere at our restaurant. We always try our best to deliver better experience to customers everyday. We are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (761)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 761 beoordelingen

13 juli 2019 beoordeeld

Heel lekker gegeten bij dit restaurant. Pizza’s zijn lekker en het personeel is snel en vriendelijk!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Dawvo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Trang Tien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2019
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. Dawvo,

Thank you for your time and the great review for Pizza 4P's. We are very glad to hear that you feel satisfied with our food quality and our service also. We always try our best to deliver better service to customers everyday. We are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke en originele pizza’s! De mozzarella is echt top! Verder mooi interieur en prima bediening. Prijzen iets boven gemiddeld maar dan krijg je ook betere kwaliteit. Aandachtspunt is meer tijd tussen voor en hoofdgerecht, we waren nog niet klaar met ons voorgerecht en toen kregen we pizza’s al.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank hermans627
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Trang Tien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Mr / Ms. Herman S,

Thank you for your time and the great review for Pizza 4P's. We are very glad to hear that you feel satisfied with our food quality, service and atmosphere at our restaurant. We always try our best to deliver better service to customers everyday. We are looking forward to seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk smaakvol gegeten in een mooie industriële setting. Het is vooral leuk om op de eerste etage te zitten, waardoor je naar beneden kunt kijken en kan zien hoe je pizza, op een gepassioneerde manier bereid wordt. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Lise R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Trang Tien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2018
Google-vertaling

Dear Lise R,

Thank you for dining at Pizza 4P's and spending your precious time to take great review like this
We are very happy that you have a great time at our restaurant. With our vision of "Delivering Wow & Happiness", we have been striving every day to provide the best dining experience to all our guests.
Looking forward to serving you in future.
Thank you so much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer strakke inrichting met de perfecte combinatie tussen Vietnam en Italië. Wie heeft ook een dessert gegeten op basis van pizza of ravioli ?

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Frank en Lieve D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
delivery_wow, Guest Relations Manager van Pizza 4P's Trang Tien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2018
Google-vertaling

Dear Frank en Lieve D,

Thank you for dining at Pizza 4P's and spending your precious time to take great review like this
We are very happy that you have a great time at our restaurant. With our vision of "Delivering Wow & Happiness", we have been striving every day to provide the best dining experience to all our guests.
Looking forward to serving you in future.
Thank you so much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Pizza 4P's Trang Tien geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding