Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (667)
Beoordelingen filteren
667 resultaten
Waardering van reizigers
571
70
14
9
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
571
70
14
9
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 667 beoordelingen
Beoordeeld op 10 oktober 2018 via mobiele applicatie

Mijn vriendin en ik verbleven hier voor 3 dagen. Het is een prima hotel met vriendelijk personeel. De ligging is heel centraal dus je hebt veel restaurants/cafés/uitgaansgelegenheden binnen 1 kilometer. We hebben 1 dag naar Halong Bay geboekt en John hielp ons hier heel goed bij.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tristan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HanoiH5, Quản lý bộ phận lễ tân van Hanoi Pho Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Tristans,
All is amazing words you leave on the tripadvisor.Ha long is one of the best place you must be there.
You did 1 day trip we recommend you, thank you and more than that you enjoy the trip so much.
Now the weather is change to cold as you like. Hope you will find more interesting places during the time in Hanoi.
Best Regards
John
Customer care and tour consultants

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Erg naar ons zin gehad. Het personeel is erg aardig. Gemma heeft ons goed geholpen tijdens ons verblijf. Schone kamers met een lekkere douche
Ontbijt niet veel keuze, maar wel inbegrepen. Tour naar Sapa aan de duren kant

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Glenn L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hanoi H, Lễ tân van Hanoi Pho Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2018
Google-vertaling

Hi Glenn,
Thanks so much for your reviews on booking.com and tripavisor.They're so lovely and nice,of course you and your girlfriend as well.It's our pleasure to serve you as the best as possible.We hope you are well.And we wish that you would be back here again next time for your vacation.
Thanks a lot and best wishes for you,
Gemma and Hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Erg fijn hotel! Goede kamers, heel aardig personeel! Gemma heeft ons goed geholpen met het boeken van tours. Ook een aardige jongen die de tassen naar je kamer brengt.
Verder kwamen wij na een week weer terug in Hanoi voor een paar uurtjes, het hotel gemaild om te vragen of we de tassen hier konden laten, dit was geen enkel probleem!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MarciaK18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2018 via mobiele applicatie

Gemma was een fantastische receptionist. Ze heeft ons geholpen een goede trip naar sa pa te boeken. De prijs was laag maar de kwaliteit hoog (zelfde trip als waar sommige 160 voor betaalden volgens onze locale gids die voor meer hotels werkt). Hebben door de trip een mooiere kamer gekregen. De bovenste kamer was een beetje lawaaiig tijden het ontbijt dus we kregen een andere stillere kamer.

Uitzicht uit het raam is (zoals wel vaker) een muur. Badkamer is top. Kamer is schoon en mooi.

Puntje van kritiek is de afzuiging van iets, dat Hoor je soms.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bassiokieft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

Super chille hotel. Personeel is zeer vriendelijk en de kamer was ook niet verkeerd. Gemma van de receptie helpt je graag op weg met informatie en is ook zeer vriendelijk. De hotel is zeker een aanrader!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank tim-haze
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken