Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 23:00
Opslaan
Van tevoren boeken
Tours van Mr Vu's Dalat Road Rider zijn vaak snel uitverkocht. Reizigers raden aan van tevoren te boeken!
  
vertaald door Google
Manieren om Mr Vu's Dalat Road Rider te ontdekken
vanaf 45,00 US$
Meer info
Beoordelingen (732)
Beoordelingen filteren
730 resultaten
Waardering van reizigers
708
21
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
708
21
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
34 - 39 van 730 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2018 via mobiele applicatie

Samen met mijn vriendin ben ik in twee dagen van Dalat naar Nha Trang gereden met de Easy Riders van Mr Vu. Dit blwek een ontzettende gave ervaring en zeker het geld waard. Beide dagen zaten val interessante plekken en mooie uitzichten. Ook de Riders, deze heette Tuan en San, waren top! konden goed Engels, waren erg vriendelijk en open. Het is een van de leukste ervaringen geweest hier in Vietnam. Zou het zeker iedereen aanraden!

Datum van activiteit: juli 2018
1  Bedank Arne K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

3daagse tour van dalat naar Nha Trang gedaan. Geweldige reis door de Central Highland van Vietnam. Bijna alleen maar locals en geen touristen. Geweldig om te zien hoe het echte Vietnam is. Heel veel informatie van de gids (Luka) gehad en heel wat dingen bezocht. Kortom, 3 erg gezellige dagen!

Datum van activiteit: juli 2018
1  Bedank Tamara E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018 via mobiele applicatie

Samen met ben en Jack 5 onvergetelijke dagen gehad veel geleerd en gezien . Het was super geregeld . Echt een aanrader !

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Bram d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2018 via mobiele applicatie

We hebben een dagtrip geboekt vanuit ons hostel. Zeker een aanrader! We werden door 2 gidsen op motor de hele dag rondgereden, van watervallen tot mushroom farms. Overal goede uitleg bij gekregen in prima Engels.

Datum van activiteit: juli 2018
1  Bedank corianc92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2018 via mobiele applicatie

We hebben een 4-daagse trip vanuit Dalat naar Quy Nhon gedaan en hebben hier van genoten! Onze gidsen Mr. T en San gaven ons een veilig gevoel achterop de motor door het Vietnamese verkeer. Onderweg zijn we zoveel gestopt voor mooie en leuke dingen, dat de langere dagen op de motor goed vol te houden zijn!

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank joldertb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken