Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi maar niet voor mij”
Beoordeling van Birds & Bees Resort

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Birds & Bees Resort
Beoordeeld als nr. 60 van 463 hotels in Pattaya
Certificaat van uitmuntendheid
12 november 2017 beoordeeld

Een geweldige plek, de tuinen, restaurant, zwembad en toegang tot "privé" strand, de kamers goed maar niet geweldig, gedateerd en achterstallig onderhoud.
De problemen met het management begonnen toen ik ruim van te voren aan de receptie melde dat ik in plaats van 20 dagen mijn verblijf wilde inkorten naar 17 dagen, en dat voor 2 kamers een goede klant zou ik zeggen!! Iedere communicatie met de receptie manager was niet mogelijk en zij wilde de dagen niet in mindering brengen, dit terwijl er volledige medewerking was van Booking.com, uiteindelijk was de "strafboete" voor wijzing even hoog als de prijs voor 2 kamers 3 nachten. Klantvriendelijk? men jaagt de kant weg welke ook nooit meer terug komt.
Het restaurant is prachtig gelegen echter het personeel (lieve kinderen) hebben geen opleiding nog leiding en lopen ongeoorganiseerd hun werk te doen, ook in de keuken is geen leiding en wordt er onhygiënisch gewerkt zonder handschoenen, Hygiene een dikke onvoldoende, prijs / kwaliteit restaurant een onvoldoende, prijs te hoog voor het aangebodene. Daarnaast vele grote groepen wat duid op groepskwaliteit (massa) in plaats van indivuduele hoge kwaliteit. Duidelijk een vorm van mis management.
PS gaat U toch geef dan niet uw was af via het hotel.

Verbleef: Augustus, 2017
Bedank Toon M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bb645, Manager van Birds & Bees Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2017
Google-vertaling

Dear Toon M,

We're very much appreciate that you have taken the time to provide myself and the TripAdvisor audience with your feedback about visit at Birds and Bees Resort Pattaya in August 2017.
As a valued customer, I was disappointed to hear about your experience in our resort regarding to early check out policy. Please be informed you that the reasons of this matter is the guest can cancel or amendment free of charge until 14 days before arrival.However as per Front Office Manager discussed we have to waive for early check out charge for 2 nights (actually 3 nights) due to we need to keep good relationships with you. By the way we’ve tried to resolve the problems as much as we can because you are our valued guest and we don’t want you to leave with disappointed feeling even though we can not make it 100%. Many thank you for your feedback, Please accept our apology for not meeting your expectations and thank you again for your time and please you choose to visit with Birds and Bees Resort Pattaya again whenever your travel needs bring you back to Pattaya. We all look forward to welcome you back.

Warm regards,
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (181)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 181 beoordelingen

Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
3 februari 2009 beoordeeld

Het resort heeft een prachtig ontwerp, en de winst gaat naar een goed doel.
Het is een geweldige plek voor jonge kinderen met de jungle pool, konijntjes op het gazon, en kleine plaatsen voor ze om te spelen.
Voor de volwassenen is het ok voor ongeveer twee dagen.
Er is om zo te zeggen geen strand, en het zwembad is mooi maar druk.
Het restaurant is goed.
Zorg er wel voor reserveringen te hebben gemaakt voor decks 2, 3, 4 & 5 die uitkijken op het water.
Anders zul je binnenzitten zonder uitzicht.

Bedank rubyicon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: December, 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bb645, Front Office Manager van Birds & Bees Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: September, 2017, reisde met vrienden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bb645, ผู้จัดการฝ่ายต้อนรับลูกค้า van Birds & Bees Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bb645, ผู้จัดการฝ่ายต้อนรับลูกค้า van Birds & Bees Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Pattaya in overweging
op 0,6 km afstand
Centara Grand Phratamnak Pattaya
op 1,6 km afstand
Rabbit Resort
Rabbit Resort
nr. 2 van 463 in Pattaya
1.705 beoordelingen
op 4,5 km afstand
Centara Pattaya Hotel
Centara Pattaya Hotel
nr. 30 van 463 in Pattaya
804 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 7,4 km afstand
Lareena Resort
Lareena Resort
nr. 1 van 3 in Ko Larn
71 beoordelingen
op 0,9 km afstand
Royal Cliff Beach Hotel
Royal Cliff Beach Hotel
nr. 24 van 463 in Pattaya
1.142 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Tara Court Hotel
Tara Court Hotel
nr. 26 van 463 in Pattaya
349 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Birds & Bees Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Birds & Bees Resort

Adres: 366/11 Moo 12, Phra Tam Nak 4 Road, Nongprue | Banglamung, Pattaya 20260, Thailand
Locatie: Thailand > Provincie Chonburi > Pattaya
Voorzieningen:
Strand Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 9 beste resorthotel in Pattaya
Nr. 31 hotel aan het strand in Pattaya
Prijsklasse: 38 € - 128 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — Birds & Bees Resort 3.5*
Aantal kamers: 60
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Hotels.com, Ctrip TA, Booking.com, Agoda, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Birds & Bees Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Birds And Bees Resort
Birds & Bees Hotel Pattaya
Birds Bees Resort

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding