Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality
Hotels in de buurt
Woodlands Hotel & Resort(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
95 US$
73 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
LK The Empress(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
74 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
AVANI Pattaya Resort & Spa(Pattaya)
132 US$
99 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Page 10 Hotel(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
64 US$
51 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Rabbit Resort Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
106 US$
76 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Dusit Thani Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
174 US$
93 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Mercure Pattaya Hotel(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
65 US$
55 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hard Rock Hotel Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
112 US$
104 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 115 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Areca Lodge(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
48 US$
42 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Pattaya(Pattaya)
223 US$
207 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (641)
Beoordelingen filteren
641 resultaten
Waardering van reizigers
448
151
32
7
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
448
151
32
7
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 641 beoordelingen
17 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor prijs en kwaliteit krijg je hier zeker meer kwaliteit! Kamer zeer netjes, vijf hoog zaten wij met uitkijk op zwembad. Zwembad is keurig. Fitness ruimte stelt niets voor maar dit kan je om de hoek doen. Avondeten op t pleintje buiten, heerlijk... een echte hollander:veel voor weinig!

Leuke ligging en binnen 10 min ben je met instapauto in walking street

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank José L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMCitrus, General Manager van Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2016
Google-vertaling

Dear Jose' K

Season's Greetings
Very kind of you for taking the time to share your lovely feedback in TripAdvisor and thank you once again for having chosen Citrus Parc Pattaya as your Home Away From Home in Pattaya.
I and the entire team very glad that you have had an enjoyable time while stay with us on your recent holidays in Thailand/Pattaya, I share your lovely comment with team and all are deeply encourages and motivates by your kind words.
I and the entire team takes this opportunity to wishing you a great prosperous new year 2017.

MERRY CHRISTMAS

Gan Bob SARAPUECH
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2016 beoordeeld

Ik heb vorige begin December 5 dagen in dit hotel gezeten en vond het erg goed.
De kamer die ik had was goed gestyled en en zag er netjes uit. Daarnaast is het ontbijt voortreffelijk en heb je een ruime keuze. De manager is ook zeer betrokken en vraag geregeld of je het goed vind. Het zwembad is overdag al mooi, maar 's-avonds met de kerstverlichting was het een plaatje. Chok de barkeeper van de bar is ook erg vriendelijk en weet zijn gasten bezig te houden. De prijs/kwaliteitverhouding is dan ook meer dan voortreffelijk.

  • Verbleef: december 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Remco1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMCitrus, General Manager van Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 december 2016
Google-vertaling

Dear Remco 1971

Thank you so much for taking the time to share your lovely feedback on TripAdvisor and for having chosen Citrus Parc as a choice hotel during your holiday time in Pattaya.

I and Team are so glad to learn that we were able to meet with your satisfaction and happy with room standards and design , daily breakfast choice, the entire service and hospitality in particular the happy Bartender Chok who always stand next to you and keep everybody busy.

I and team are deeply encourages by your endorsement and will continue to perform our task even better as the day gone by.

Merry Christmas and Happy New Prosperous Year 2017

Kind regards
Gan Bob SARAPUECH
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb er 7 dagen verbleven...super ontvangen...goede, vriendelijke bediening, een lekker onbijtbuffet.
Heb genoten van een prachtig zwembad...niet te ver van Pattaya centrum en de zee..ik had zeezicht vanop mijn kamer vijfde verdieping...wat eigenlijk het vierde is hier...ik kom zekers terug.

Verbleef: december 2016, reisde alleen
Bedank Johan T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMCitrus, General Manager van Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2016
Google-vertaling

Dear Johan T

Thank you very much for taking the time to share your lovely comments and valuable feedback of your recent stay on TripAdvisor review,

I and the entire team very pleased to learn that you were happy with our entire service from choice of breakfast to a tropical pool, convenient location, the service hospitable staff member and sea view room.

I have made your kind words published to all of our team and were greeted with a big smile from everyone and that's make our day.

Thank you once again for visited Thailand and Pattaya, we hope you will insert Pattaya on your next travel plan itinerary and allow us to be at your service again.

Very Merry Christmas and Happy New Year 2017

Kind regards
Gan " Bob " SARAPUECH
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend middenklasse hotel met mooi zwembad , goede faciliteiten. Het hotel ligt aan Pattaya Parc een minuut of 5 per "bath bus" van het echte centrum van Pattaya verwijderd. Tijdens mijn verblijf bood met elke avond een bbq aan bij het zwembad ( naast de reguliere kaart) . Het personeel van het hotel was zonder uitzondering uitermate vriendelijk. De kamers zijn niet groot maar van alle gemakken voozien . Bedden uitstekend . Klein nadeel ... ik vond t wat gehorig .. vroege vertrekkers (of late aankomers) waren relatief goed te horen.

Verbleef: oktober 2016
Bedank tiburonNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMCitrus, General Manager van Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 oktober 2016
Google-vertaling

Dear tiburonNL

It has been our privilege for having you as our honored guest during your recent visit to Pattaya, thank you for having chosen Citrus Parc as a choice accommodation and for taking the time to share your lovely feedback in the TripAdvisor.

I and the entire team are delighted to learn that you were pleased with our service, room set up and decors, a lively swimming pool with BBQ dinner and also very glad that our location helped makes your stay a comfortable one.

Your kind words about our service/staff and facilities will be sharing with the entire team and it is indeed a big motivation to all of us.

Thank you

Kind regards
Gan Bob Sara-Puech
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Soepele check in en out.
Mooi en schoon hotel.
Smaakvol ingericht.
Ruime kamers (deluxe 2-pers. room 407 en 408).
Heerlijke bedden, een klein, zacht hoofdkussen ontbreekt nog.
Faciliteiten in kamer uitstekend. Dagelijks schone handdoeken. Kamers werden vroeg schoongemaakt. Na terugkomst van het ontbijt tref je een opgeruimde kamer aan.
Hotel medewerkers bijzonder vriendelijk en behulpzaam, met name voor kinderen. Ze zorgen voor kwaliteit door de accommodatie proper en professioneel te houden.
Hotel bevindt zich in een rustig zijstraatje.
Ontbijt van 06:30-10:30 am.
Veel keus, uitstekend verzorgd. Goede koffie en medewerkers super alert (om je te helpen) en attent.
Zwembad is schoon. Voldoende ligbedjes met handdoeken te leen. Menukaart voor de lunch is prima. Prijzen ook. Je kunt ook heel goed dineren (zelfde kaart als de lunch) in het hotel. Hebben wij 1 avond gedaan.
Rondom hotel goede restaurantjes. Straal van 1 km bevindt zich May restaurant. Zie tripadvisor voor locatie en reviews.
Shuttle service (gratis) van hotel naar Central Festival.

Alle medewerkers van CPPH enorm bedankt voor alle goede zorgen en een fantastische tijd in Pattaya. Komen er zeker terug.

Verbleef: juli 2016
Bedank Nabila B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMCitrus, General Manager van Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2016
Google-vertaling

Dear Nabila B

Thank you so much for taking the time to share the experiences of your happy stay at Citrus Parc Pattaya in the Trip Advisor Review and for having chosen Citrus Parc to be a choice hotel on your visit to the city.

I and Team are delighted that you have enjoyed with our attentive service provided by our hospitable staff and all facilities from a comfortable room to a tastefully decorated lobby, swimming pool ambience, breakfast with Asian & Int'l choices as well as quiet location & surroundings and heartedly care for the children.

We are looking forward to another privilege to serve you again on your next visit to Pattaya hopefully in the near future.

Kindest regards
Gan " Bob " Sara-Puech
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken