Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
InterContinental Pattaya Resort
Hotels in de buurt
255 US$
MGallery
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
358 US$
266 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Centara Pattaya Hotel(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
51 US$
46 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
AVANI Pattaya Resort & Spa(Pattaya)
227 US$
95 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Amari Nova Suites Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
71 US$
Amari.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
179 US$
168 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
131 US$
98 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hard Rock Hotel Pattaya(Pattaya)
122 US$
104 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Zing Resort & Spa(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
37 US$
34 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Golden Sea Pattaya Hotel(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
54 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.316)
Beoordelingen filteren
1.316 resultaten
Waardering van reizigers
913
300
71
25
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
913
300
71
25
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.316 beoordelingen
15 juli 2016 beoordeeld

Kamer ruim en schoon met mooi uitzicht op de zee. Restaurant, ontbijt uitstekend verzorgd. Spa/massage mooi en uitstekende behandelingen. Locatie hotel perfect! Staff en management heeft er alles aan gedaan ons verblijf tot een genoegen te maken. We gaan zeker terug!

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mmastenbroek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
InterConPattaya, General Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juli 2016
Google-vertaling

Lieber mmastenbroek ,

Vielen Dank für Ihre Bewertung unseres Hotels. Es freut uns, dass Ihnen Ihr Aufenthalt bei uns gefallen hat. Unsere Mitarbeiter freuen sich sehr über positive Bewertungen, daher wissen wir Ihr Feedback zu schätzen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,


Stephane Duchenne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2016 beoordeeld

Sheraton Pattaya Resort is een fantastisch rustig hotel is een zeer bruisende stad. Her personeel verwelkomt je super vriendelijk en is zeer hulpzaam. De kamers zijn zeer ruim en bieden al het nodige comfort. De Amburaya SPA is zeker een bezoekje waardig voor een relaxerende massage. Het hotel heeft drie zwembaden zijnde Spiritually lagoon, het grootste in het resort, Splash lagoon meer voor kinderen en het Serenity lagoon met whirlpool en aangelegd in een tropische tuin met bar en mogelijkheid tot snacks. Ook het priv strand iseen aanrader van jewelste. Wat betreft de keuken ben je ook goed. Het restaurant 'Elements Restaurant' heeft zowel Thaise als Westerse speciliteiten. De gerechten zijn met vel liefde en zorg klaargemaakt met superverse ingredienten. Een aanrader is zeker de zaterdagavond barbecue met seafood buffet. Het 'Infiniti Restaurant' aan de strand rand is dan ook weer zeer lekker met zijn verse vis en zeevruchten en een lekkere Thaise cocktail. Het voltalige personeel van het hotel is zeer vriendelijk en professioneel opgeleid. Zeker een aanrader voor SPG en niet SPG klanten.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sasha D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sheraton P, Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 februari 2016
Google-vertaling

Dear Sasha D,

We really appreciate how you’ve take the time to let us know your feedback.

By reading your comments, we are glad to learn overall our resort facilities and staffing services are meet with your expectation. Happy to know that our room is provided a very spacious and offer all the necessary comfort during your stayed and you have had a great time at our Amburaya SPA for real time relaxing. Appreciate your positive comment on the pools and our private beach has enhance your enjoyable time.

We are delighted you enjoy our cuisine both Elements and Infiniti. Your great feedback will be shared with my F&B team to cherish their great job!

We hope to have the opportunity to welcoming you back in the near future. Please let us know at all times if you have fix your next travel plan.

Warm regards,
Sheraton Pattaya Management



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2015 beoordeeld

Tijdens onze Thailandreizen doen we altijd Pattaya aan waarbij we dan logeren in het Sheraton hotel. Je komt hier in een oase van rust terecht. Het hotel ligt in Zuid Pattaya en je hebt n taxi nodig om in het centrum te komen. Aanbod genoeg, voor het hotel staan altijd taxi's. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd en dat betekent dat er nogal wat trappen zijn. Je kunt ook gebruik maken van de buggyservice. De kamers in het hotel zijn zeer divers, wij hebben bijna altijd ocean view room waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de baai van Pattaya. De ocean view rooms zijn de goedkopere kamers maar voldoen uitstekend. Bij ons laatste bezoek hadden we de pavilion ocean vieuw en dat is dan allemaal net wat luxer maar de standaard kamers bevallen prima. Hygiëne is prima en het personeel staat steeds voor je klaar. Ontbijtbuffet is goed. Sheraton heeft een prive strand waar het heerlijk toeven is. Niet druk en prima ligbedden. Je kunt o.a. eten en drinken bij het infiniti restaurant en je hebt daar een mooi uitzicht over de baai. Kortom; gewoon doen! Wij gaan zeker terug!!

Kamertip: De ocean view rooms op de 4e verdieping hebben een grandioos uitzicht!
  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ben M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tomo K, General Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2015
Google-vertaling

Dear Ben M,

Thank you for being our guest again on your recent visit to Thailand.

I'm delighted that you enjoy both our pavilion rooms as well as our standard ocean view rooms. Your comments about food and staff attentiveness is greatly appreciated as well. I'm also happy that you enjoyed relaxing at our private beach. I hope you can come and visit us again soon as the beach is very relaxing during these cool winter months.

Warm regards,
Tomo Kuriyama

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
31 augustus 2011 beoordeeld

Wat een geweldig hotel...
U zou overal in Thailand kunnen zijn...
Niet omgeven door de uitgestrekte concrete gebouwen zoals in Pattaya...
Het ligt buiten de belangrijkste stad op een heuvel...
Met verbazingwekkend groenvoorzieningen.
De kamers zijn geweldig...
Ik vond de regendouche geweldig!
De restaurants zijn allemaal vrij rustig afgezien van het ontbijt...
Maar het personeel kan niet genoeg doen om u comfortabel te laten voelen.
Het zwembadpersoneel is geweldig, bracht regelmatig water en de spa is een van de beste die ik in Thailand bezocht heb...
Zou dit hotel aanraden aan iedereen die een vakantie wil, weg van de drukte van Bangkok!

Bedank goundar-morton
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
5 augustus 2011 beoordeeld

We waren op bezoek bij mijn zoon in Pattay, hij werkt in Chonburi voor de zomer.
We werden geadviseerd om te verblijven in het Sheraton aangezien het een beetje buiten de stad ligt, weg van het "nachtleven".
Hoewel we een bezoek aan Pattaya niet kunnen aanraden, het aanzicht van louche uitziende westerse mannen van middelbare en oude leeftijd met Thaise tieners is echt vreselijk en dat is echt waar het in deze stad allemaal om draait, zouden wij echter zeker dit hotel aanraden als u hier heen moet reizen.
Het hotel bevindt zich op een heuvel aan de rand van de stad en is gemakkelijk bereikbaar via de weg.
Eenmaal in het hotel wordt u rond het domein gebracht met clubwagentjes.
Het hotel beschikt over een uitstekende uitzicht op de baai en verder.
Onze kamer had twee grote bedden en een prachtige badkamer met walk in regendouche en apart bad.
De kamer was zeer schoon en goed ingericht met een grote flatscreen tv, koffie/theefaciliteiten en een kluis.
Het hotel heeft twee zwembaden en toegang tot het strand maar het is meer een kunstmatige zandstrook met een stenen trap naar beneden naar de waterrand.
Ik zag niemand in de zee en ik denk niet dat het verstandig zou zijn aangezien het water er niet het schoonste uitzag.
Het hotel heeft een aantal plaatsen om te eten en een bar, helaas sluit de bar om 23:00????
Dit was een grote verrassing voor ons, want we begonnen net te ontspannen toen het sloot.
Het hotel biedt een limousine service en we gebruikten deze een paar keer om naar de stad te gaan en onze zoon te ontmoeten.
We aten op een mooie plaats genaamd Mantra en de terugreis met de limousine was ongeveer 20 pond.
De spa is voordelig en is echt ontspannend.
Als je op zoek bent naar een goede spa behandeling is dit een eersteklas keuze.
Dit is een uitstekend hotel en als het in een beter deel van Thailand lag zouden wij terugkeren.

2  Bedank jalnic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken