Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oude wijn in nieuwe zakken.....”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
InterContinental Pattaya Resort
Beoordeeld als nr. 3 van 463 hotels in Pattaya
Certificaat van uitmuntendheid
8 oktober 2016 beoordeeld

Het voormalige Sheraton Pattaya Resort is in de loop van 2016 omgedoopt tot Intercontinental Pattaya Resort. In onze beleving is er niet veel veranderd. Er zijn nieuwe personeelsleden en er worden kamers gerenoveerd maar van verdere veranderingen is niets merkbaar. De meeste kamers en paviljoens bieden nog steeds een schitterend uitzicht over de baai en omliggende eilanden, de bedden zijn goed maar het sanitair is inmiddels wel aan vervanging toe. Ontbijt is uitgebreid en voor elk wat wils. Ook op het privestrand is het goed toeven met een prima a la carte service. Bij het Infiniti retaurant kan je heerlijk eten, van pizza tot kreeftgerechten, en hier heb je een grandioos uitzicht over zee. Europese prijzen! Het personeel hier is ook erg vriendelijk en servicegericht. Er zijn nogal wat trappen op het Resort dat tegen een klif gebouwd is maar je kan altijd gebruik maken van de buggyservice. Speciale dank aan Kwang, Surassada Makasup, voor haar persoonlijke en servicegerichte assistentie. Wij komen zeker weer terug.

  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Ben M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
InterConPattaya, General Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016

Beste Ben M,

Dank je wel voor je recensie van ons hotel. Ik ben blij te horen dat u genoten van uw verblijf bij ons. Het is iets wat onze medewerkers is trots op, dus we waarderen uw feedback. Wij hopen dat u ons opnieuw bezoeken.

Oprecht,

Stephane Duchenne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.275 beoordelingen

15 juli 2016 beoordeeld

Kamer ruim en schoon met mooi uitzicht op de zee. Restaurant, ontbijt uitstekend verzorgd. Spa/massage mooi en uitstekende behandelingen. Locatie hotel perfect! Staff en management heeft er alles aan gedaan ons verblijf tot een genoegen te maken. We gaan zeker terug!

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mmastenbroek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
InterConPattaya, General Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juli 2016
Google-vertaling

Lieber mmastenbroek ,

Vielen Dank für Ihre Bewertung unseres Hotels. Es freut uns, dass Ihnen Ihr Aufenthalt bei uns gefallen hat. Unsere Mitarbeiter freuen sich sehr über positive Bewertungen, daher wissen wir Ihr Feedback zu schätzen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,


Stephane Duchenne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2016 beoordeeld

Sheraton Pattaya Resort is een fantastisch rustig hotel is een zeer bruisende stad. Her personeel verwelkomt je super vriendelijk en is zeer hulpzaam. De kamers zijn zeer ruim en bieden al het nodige comfort. De Amburaya SPA is zeker een bezoekje waardig voor een relaxerende massage. Het hotel heeft drie zwembaden zijnde Spiritually lagoon, het grootste in het resort, Splash lagoon meer voor kinderen en het Serenity lagoon met whirlpool en aangelegd in een tropische tuin met bar en mogelijkheid tot snacks. Ook het priv strand iseen aanrader van jewelste. Wat betreft de keuken ben je ook goed. Het restaurant 'Elements Restaurant' heeft zowel Thaise als Westerse speciliteiten. De gerechten zijn met vel liefde en zorg klaargemaakt met superverse ingredienten. Een aanrader is zeker de zaterdagavond barbecue met seafood buffet. Het 'Infiniti Restaurant' aan de strand rand is dan ook weer zeer lekker met zijn verse vis en zeevruchten en een lekkere Thaise cocktail. Het voltalige personeel van het hotel is zeer vriendelijk en professioneel opgeleid. Zeker een aanrader voor SPG en niet SPG klanten.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sasha D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sheraton P, Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 februari 2016
Google-vertaling

Dear Sasha D,

We really appreciate how you’ve take the time to let us know your feedback.

By reading your comments, we are glad to learn overall our resort facilities and staffing services are meet with your expectation. Happy to know that our room is provided a very spacious and offer all the necessary comfort during your stayed and you have had a great time at our Amburaya SPA for real time relaxing. Appreciate your positive comment on the pools and our private beach has enhance your enjoyable time.

We are delighted you enjoy our cuisine both Elements and Infiniti. Your great feedback will be shared with my F&B team to cherish their great job!

We hope to have the opportunity to welcoming you back in the near future. Please let us know at all times if you have fix your next travel plan.

Warm regards,
Sheraton Pattaya Management



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2015 beoordeeld

Tijdens onze Thailandreizen doen we altijd Pattaya aan waarbij we dan logeren in het Sheraton hotel. Je komt hier in een oase van rust terecht. Het hotel ligt in Zuid Pattaya en je hebt n taxi nodig om in het centrum te komen. Aanbod genoeg, voor het hotel staan altijd taxi's. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd en dat betekent dat er nogal wat trappen zijn. Je kunt ook gebruik maken van de buggyservice. De kamers in het hotel zijn zeer divers, wij hebben bijna altijd ocean view room waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de baai van Pattaya. De ocean view rooms zijn de goedkopere kamers maar voldoen uitstekend. Bij ons laatste bezoek hadden we de pavilion ocean vieuw en dat is dan allemaal net wat luxer maar de standaard kamers bevallen prima. Hygiëne is prima en het personeel staat steeds voor je klaar. Ontbijtbuffet is goed. Sheraton heeft een prive strand waar het heerlijk toeven is. Niet druk en prima ligbedden. Je kunt o.a. eten en drinken bij het infiniti restaurant en je hebt daar een mooi uitzicht over de baai. Kortom; gewoon doen! Wij gaan zeker terug!!

Kamertip: De ocean view rooms op de 4e verdieping hebben een grandioos uitzicht!
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ben M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tomo K, General Manager van InterContinental Pattaya Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2015
Google-vertaling

Dear Ben M,

Thank you for being our guest again on your recent visit to Thailand.

I'm delighted that you enjoy both our pavilion rooms as well as our standard ocean view rooms. Your comments about food and staff attentiveness is greatly appreciated as well. I'm also happy that you enjoyed relaxing at our private beach. I hope you can come and visit us again soon as the beach is very relaxing during these cool winter months.

Warm regards,
Tomo Kuriyama

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
31 augustus 2011 beoordeeld

Wat een geweldig hotel...
U zou overal in Thailand kunnen zijn...
Niet omgeven door de uitgestrekte concrete gebouwen zoals in Pattaya...
Het ligt buiten de belangrijkste stad op een heuvel...
Met verbazingwekkend groenvoorzieningen.
De kamers zijn geweldig...
Ik vond de regendouche geweldig!
De restaurants zijn allemaal vrij rustig afgezien van het ontbijt...
Maar het personeel kan niet genoeg doen om u comfortabel te laten voelen.
Het zwembadpersoneel is geweldig, bracht regelmatig water en de spa is een van de beste die ik in Thailand bezocht heb...
Zou dit hotel aanraden aan iedereen die een vakantie wil, weg van de drukte van Bangkok!

Bedank goundar-morton
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Pattaya bekeken
op 2,5 km afstand
Hilton Pattaya
Hilton Pattaya
nr. 15 van 463 in Pattaya
2.464 beoordelingen
op 4,5 km afstand
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya
op 0,3 km afstand
Royal Wing Suites & Spa
Royal Wing Suites & Spa
nr. 1 van 463 in Pattaya
382 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2,5 km afstand
Rabbit Resort
Rabbit Resort
nr. 2 van 463 in Pattaya
1.705 beoordelingen
op 0,4 km afstand
Royal Cliff Grand Hotel
Royal Cliff Grand Hotel
nr. 8 van 463 in Pattaya
686 beoordelingen
op 0,3 km afstand
Royal Cliff Beach Hotel
Royal Cliff Beach Hotel
nr. 24 van 463 in Pattaya
1.142 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In InterContinental Pattaya Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over InterContinental Pattaya Resort

Adres: 437, Phra Tamnak Road, Pattaya 20150, Thailand (Voorheen Sheraton Pattaya Resort)
Telefoonnummer:
Locatie: Thailand > Provincie Chonburi > Pattaya
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 2 spahotel in Pattaya
Nr. 3 luxe hotel in Pattaya
Nr. 3 hotel aan het strand in Pattaya
Nr. 4 romantisch hotel in Pattaya
Nr. 5 zakenhotel in Pattaya
Nr. 7 familiehotel in Pattaya
Prijsklasse: 126 € - 263 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — InterContinental Pattaya Resort 5*
Aantal kamers: 156
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Agoda, Booking.com, Expedia, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij InterContinental Pattaya Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Sheraton Pattaya Hotel Pattaya
Pattaya Sheraton
Sheraton Pattaya Resort

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding