Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“GOED”
Beoordeling van Royal Cliff Beach Terrace

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 12 websites!
Royal Cliff Beach Terrace
Beoordeeld als nr. 43 van 463 hotels in Pattaya
Certificaat van uitmuntendheid
18 oktober 2016 beoordeeld

Prima Hotel, groot Maar schoon, vriendelijke, ruim en prachtig zwembad. Niet geschikt voor een strandvakantie want het strand is niet geweldig. Wel het Restaurant met uitzicht op het strand. Wellness/massage te duur in verhouding met de rest van Pattaya. Wel een aanrader en ik ga zeker een keer terug!

Verbleef: Mei, 2016
Bedank R0b52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Terrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for staying with us and for taking your valuable time to share your Royal Cliff experience with fellow travelers. I am so pleased to read that you enjoyed our hotel, facilities, and the service of our friendly team and that you will be coming back to stay with us again.

It is always fabulous when guests return to stay as this shows that we have succeeded in delivering good balance of comfort, luxury and sincere service during your previous stay. I can’t thank you enough for your recommendation of our hotel.

All positive feedbacks and constructive comments are of great value to us. They enable us to assess our guests’ needs. For our Cliff Spa, while our prices are more expensive if compared with the normal spa / massage places in Pattaya. However the factors of locations, hygiene, quality of service & therapists along with the convenience of not having to travel outside of the hotel through traffic jam are taken into account. We offer 18 luxurious treatment suites, sauna & steam room. Our mission is to provide an impeccable service and the finest treatments from around the world.

Once again, thank you for staying with us. We are very honored to be your chosen hotel and look forward to welcoming you back again in the not too distant future.
It was a pleasure to have you as our guest.

Sincerely yours,

Prem Calais
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (273)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 273 beoordelingen

22 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Terrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 november 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: April, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Terrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Terrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld
Google-vertaling

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Terrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Pattaya bekeken
op 0,1 km afstand
Royal Cliff Grand Hotel
Royal Cliff Grand Hotel
nr. 8 van 463 in Pattaya
686 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Royal Cliff Beach Hotel
Royal Cliff Beach Hotel
nr. 24 van 463 in Pattaya
1.142 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Royal Wing Suites & Spa
Royal Wing Suites & Spa
nr. 1 van 463 in Pattaya
382 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,4 km afstand
InterContinental Pattaya Resort
op 5,2 km afstand
Pullman Pattaya Hotel G
Pullman Pattaya Hotel G
nr. 17 van 463 in Pattaya
1.764 beoordelingen
op 0,2 km afstand
The Monttra Pattaya
The Monttra Pattaya
nr. 45 van 463 in Pattaya
113 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Royal Cliff Beach Terrace geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Royal Cliff Beach Terrace

Adres: 353 Phra Tamnuk Road, Pattaya 20150, Thailand
Telefoonnummer:
Locatie: Thailand > Provincie Chonburi > Pattaya
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 13 romantisch hotel in Pattaya
Nr. 26 hotel aan het strand in Pattaya
Nr. 26 spahotel in Pattaya
Nr. 34 luxe hotel in Pattaya
Prijsklasse: 98 € - 343 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Royal Cliff Beach Terrace 5*
Aantal kamers: 88
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA, Hotels.com, Ctrip TA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Royal Cliff Beach Terrace met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Royal Cliff Beach Terrace Hotel Pattaya
Royal Cliff Terrace Pattaya
Royal Cliff Terrace Hotel Pattaya

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding