Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 96
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 85
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/07/22
Agoda.com
US$ 84
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/07/22
Hotels.comUS$ 85
PricelineUS$ 94
Prestigia.comUS$ 127
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.723)
Beoordelingen filteren
1.723 resultaten
Waardering van reizigers
1.130
347
136
59
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.130
347
136
59
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.723 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2018

In december hebben wij 6 nachten in dit mooie luxe hotel gelogeerd.Personeel heel vriendelijk,kamers luxe ontbijt geweldig.Prachtige zwembaden voldoende ligbedden.We hebben dan ook geen opmerkingen ,alleen was het jammer dat het zo stil was.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank huma12016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2018
Google-vertaling

Dear valued guest,

Thank you very much for taking the time to share your review with us.
We’re delighted to know that you were satisfied with our rooms, the beautiful pools and of course, the breakfast carefully prepared by our chefs every morning.
Your compliments were shared with our staff and they are the most grateful.

We’re looking forward to welcoming you back on your next stay in Pattaya.
It was a pleasure to have you as our guest.

Best regards,

Prem Calais
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel !!!!!super locatie !!!! Eten perfect !!!! Om 00.30 drankje vragen aan de bar ( open tot 13.00 ) muziek speelt nog !!! Nee kan niet !!!!! Bediening Aan zwembad (aan zeezijde) verschrikkelijk !!!!! Personeel Slapen heel de dag !!!!! Verder mooie kamer ! Jammer dat slecht personeel rest verziekt

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Eindhoven1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2018
Google-vertaling

Dear valued guest,

Firstly, the management would like to wish you and your family a Happy New Year. We all wish you a great and prosperous year ahead.

Thank you for taking the time to share your experience with us, your constructive feedback is much appreciated.

We apologize for any inconveniences you experienced during your stay and for the impression our staff gave you. We will take your comments on board for the future planning to make sure similar situations do not occur anymore.

We were happy to hear that you were satisfied with and enjoyed our location, the facilities and the food carefully prepared by our chefs.

We hope your next visit will be completely seamless. We’re looking forward to welcoming you again.
It was a pleasure to have you as our guest!

Best regards,

Prem Calais
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2016 via mobiele applicatie

Het royal cliff is een heerlijk hotel. Wij zaten in the beach. Kamer met prachtig uitzicht over de zee.
Het hotel ligt iets verder uit het centrum van Pattaya maar is goed te doen met een taxi (zo'n 350 Bath vanuit het hotel, terug kun je met motorbike voor 100 Bath).
Het hotel heeft een lekker zwembad met infinity pool en een privé strand.
Ontbijt is in buffet vorm en zeer uitgebreid.
Personeel erg vriendelijk, Witchy (ik weet niet of de spelling correct is) van het ontbijt is een topper!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank muppie2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

We thank you immensely for taking the time to share your experience with us and to other readers. We appreciate your incredibly kind words.

It was a real pleasure to read your review and to see how much you enjoyed your stay. We always strive to exceed our guests' expectations and I am delighted to know that we succeeded on this occasion.

Your gracious comments and praises about our resort as a whole especially on the great bars as well as restaurants have been shared with our associates. Your kind words are very motivating for the team and will help us in continuing to strive for excellence in everything we do.

I would like to use this opportunity to thank you again for the positive review. We hope it won’t be too long before you visit us again! In the meantime, please stay connected with us on Facebook or follow us on Instagram. You can also check out our special offers on our website.

It was a pleasure to have you as our guest!

With kind regards from the entire team,

Sincerely yours,

Prem Calais
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2016

Bij aankomst kregen we te horen dat de familie suite die we geboekt hadden niet beschikbaar was en kregen een gratis upgrade naar de Thema suite, wat was dit geweldig , een uitzicht dat ik in nog geen enkel hotel heb mogen meemaken. Zeer ruime slaapkamers met tevens geweldig uitzicht , badkamer met jacuzzi , woonkamer, klein keukentje en de kids ook een mooie ruime slaapkamer. De zwembaden zijn heerlijk en de handdoeken service ook goed geregeld. het enige wat ik jammer vond is dat de receptionisten niet zo goed engels spraken waardoor er op het eind een miscommunicatie over de betaling van de rekening was.probeer dit dus bij aankomst gelijk duidelijk te maken hoe je gaat betalen. En als ik dan nog 1 klein minpuntje mag geven, is dat ik het ontbijtbuffet meer Aziatisch georienteerd vond, ik begrijp het wel er waren immers heel veel chinezen. Maar het zou al verholpen kunnen worden, ,met wat meer beleg zoals pindakaas , chocopasta, kaas en vleesbeleg. Maar het was niet storend, ik heb gewoon een pot pindakaas bij de 7 / 11 gekocht . Al met al geweldig hotel ik zou dit hotel aan iedereen aanbevelen en volgend jaar komen wij zeker terug. Royal Cliff Beach thanks for everything, see you next year

Kamertip: kamer hoge etage, uitzicht is geweldig en ook omdat als je boven het restaurant zit , je gewekt wordt door schuivende stoelen
Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AnneMarieJoelle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2014

Wij verbleven in The Royal Cliff een weekend in februari. Ik had een minisuite met zeezicht geboekt. Bij aankomst in het hotel kregen we te horen dat we een upgrade naar de Emerald Suite krijgen! Wat een suite! Prachtige Thaise stijl, veel ramen met geweldig uitzicht naar Koh Larn, gigantisch terras, twee badkamers, een hemels groot bed. Echt fantastisch! De zwembaden waren geweldig, zeker de infinity pool, de mooiste foto's bij zonsondergang gemaakt! Het eten in de restaurants was heerlijk, helemaal zoals het hoort- pittig en niet aangepast aan de Europese smaken! Het ontbijtbuffet was de beste die we in Thailand hebben gehad, zeer uitgebreid en echt ontzettend lekker! Wij wilden niet meer weg! Bedankt, Royal Cliff voor deze fantastische VIP ervaring! Kap khun ka!

Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank BorianaHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Royal_Cliff_Hotels, General Manager van Royal Cliff Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2014
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for staying with us and for such a glowing review of Royal cliff Beach Hotel.

It is really a beautiful property and we are so thrilled to hear how much you have enjoyed it! The intimacy of this resort does foster the spirit of long lasting friendships and a sense of family!

Although we work at the resort every day, we also find ourselves mesmerized by the wide open views of the Gulf of Thailand from our unique location.

We are glad to know that you have wonderful memories of your time with us. We are truly committed to consistently high standards of service and facilities, and creating memorable experiences for our guests and happy that it has been achieved on this occasion.

There is certainly nothing more motivating to a service provider than to be acknowledged for a job well done and it's also my pleasure to share your comments as well as my thanks with all team members.

Once again, thank you for choosing Royal Cliff Hotels Group – The State of Exclusivity & Fascination and we are all looking forward to your next visit.

It was a pleasure to have you as our guest!

Best regards,

Antonello Passa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken