Bij aankomst kregen we te horen dat de familie suite die we geboekt hadden niet beschikbaar was en kregen een gratis upgrade naar de Thema suite, wat was dit geweldig , een uitzicht dat ik in nog geen enkel hotel heb mogen meemaken. Zeer ruime slaapkamers met tevens geweldig uitzicht , badkamer met jacuzzi , woonkamer, klein keukentje en de kids ook een mooie ruime slaapkamer. De zwembaden zijn heerlijk en de handdoeken service ook goed geregeld. het enige wat ik jammer vond is dat de receptionisten niet zo goed engels spraken waardoor er op het eind een miscommunicatie over de betaling van de rekening was.probeer dit dus bij aankomst gelijk duidelijk te maken hoe je gaat betalen. En als ik dan nog 1 klein minpuntje mag geven, is dat ik het ontbijtbuffet meer Aziatisch georienteerd vond, ik begrijp het wel er waren immers heel veel chinezen. Maar het zou al verholpen kunnen worden, ,met wat meer beleg zoals pindakaas , chocopasta, kaas en vleesbeleg. Maar het was niet storend, ik heb gewoon een pot pindakaas bij de 7 / 11 gekocht . Al met al geweldig hotel ik zou dit hotel aan iedereen aanbevelen en volgend jaar komen wij zeker terug. Royal Cliff Beach thanks for everything, see you next year