Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
96 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com
96 US$
Aanbieding bekijken
Trip.com
111 US$
71 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 40 US$
Booking.com96 US$
eDreams96 US$
StayForLong111 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.033)
Beoordelingen filteren
3.035 resultaten
Waardering van reizigers
1.735
844
273
124
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.735
844
273
124
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.035 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2018

Vanaf de ontvangst tot aan het uitchecken een heel goede indruk gekregen van Dusit Thani en een volgend bezoek aan Pattaya gaan we hier weer verblijven. Extra pluspunt waren de kamers die iedere dag zéér goed gepoetst werden inclusief de badkamer wat wel eens vergeten wordt.

Kamertip: Neem een kamer met uitzicht op zee, want het balkon is groot genoeg om met z'n tweeën te genieten van de zonsondergang.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Dusit Worldwide Co. Ltd
1  Bedank Ronny J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Neoh Boon K, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2018
Google-vertaling

Dear 115franciscusj,

As always, we are grateful for the time you took to share your experience and am glad to read that you enjoyed your stay with us. It is wonderful to note that you especially appreciated our staff and services provided. Thank you very much for selecting to stay with us and together with my entire team, I look forward to be of service to you again.

Graciously yours,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 februari 2018

Zeer goed bevallen, gaan zeker terug.
Goeie bedden en stil.
Prachtig zicht over Pattaya.
Kamer van 80 m² met alles wat men nodig heeft.
Prachtige zwembaden verspreid in een mooie tuin....die dan nog eens goed onderhouden word.

Kamertip: Wij hadden een grote kamer met zeezicht.....803
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Dusit Worldwide Co. Ltd
1  Bedank joosv2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Neoh K, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2018
Google-vertaling

Dear joosv2018

Thank you so much for posting your review on our page. We are so happy you had a great time enjoying our facilities and services
We appreciate very much you choosing to stay with us and for your recommendation of Dusit Thani Pattaya. Together with my team, I look forward to welcoming you back soon.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie

Je wordt hier als koningen behandeld niks is te veel . Het personeel en de top ligging maken dit hotel . Het gebouw is aan een opknapbeurt toe. 1 van de vleugels is al vernieuwd spijtig genoeg hadden we daar geen kamer . Alles is proper maar kan een verjongingskuur gebruiken. Maar het is een top hotel

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank petrakevv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DusitPTY, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2017
Google-vertaling

Dear petrakevv,

Many thanks for choosing to stay at Dusit Thani Pattaya and for posting this review. We are very glad that everything was up to your expectations. Happy to know that you like our location, facilities and the services provided.

We look forward to pampering you again in your next visit.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017 via mobiele applicatie

Aangenaam verblijf met vrienden, uitgebreid ontbijt, vriendelijk onthaal, wel prijzig....mooie zwembaden en rustig vertoeven in de tuin. Was 2de maal in dit hotel, voor herhaling vatbaar. Heerlijk weertje.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank chhaegeman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NeohKBoon, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2017
Google-vertaling

Dear chhaegeman,

Very glad to learn that you had a pleasant stay with us. Many thanks for your time in posting this review and recommendation, it is very much appreciated !

Obviously, all of us at the resort look forward to welcoming you back again soon.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2017

maar wel kwaliteit in dit restaurant (BAY). Er zijn meerdere restaurants. Goede bediening maar dat mag ook wel bij de gehanteerde prijzen. Let op dit is een ++ restaurant dus op de prijs volgt nog bedieningsgeld en VAT
Ik heb hier niet geslapen alleen gegeten.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank BOB T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NeohKBoon, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2017
Google-vertaling

Dear bob116-115,

Thank you for this review of your dining experience in our Bay Restaurant which incidentally will have its relaunch sometime soon from its Italian cuisine concept to a fantastic skewers restaurant. You will be hearing about it when it is officially announced. In the meantime, I would like to convey my thanks on behalf our Bay Restaurant team for your kind review. Come again and try our Chef's new menu with the best of skewer items whose prices are truly affordable to cater to everyone's spending with a relaxed atmosphere and comfortable dining experience.


With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken