Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 73
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 73
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 18/08/22
FindHotel
US$ 59
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Expedia.comUS$ 85
Hotels.comUS$ 85
ZenHotels.comUS$ 87
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.070)
Beoordelingen filteren
3.070 resultaten
Waardering van reizigers
1.750
852
281
125
62
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.750
852
281
125
62
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.070 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie

Je wordt hier als koningen behandeld niks is te veel . Het personeel en de top ligging maken dit hotel . Het gebouw is aan een opknapbeurt toe. 1 van de vleugels is al vernieuwd spijtig genoeg hadden we daar geen kamer . Alles is proper maar kan een verjongingskuur gebruiken. Maar het is een top hotel

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
3  Bedank petrakevv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DusitPTY, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2017
Google-vertaling

Dear petrakevv,

Many thanks for choosing to stay at Dusit Thani Pattaya and for posting this review. We are very glad that everything was up to your expectations. Happy to know that you like our location, facilities and the services provided.

We look forward to pampering you again in your next visit.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017 via mobiele applicatie

Aangenaam verblijf met vrienden, uitgebreid ontbijt, vriendelijk onthaal, wel prijzig....mooie zwembaden en rustig vertoeven in de tuin. Was 2de maal in dit hotel, voor herhaling vatbaar. Heerlijk weertje.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank chhaegeman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
NeohKBoon, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 april 2017
Google-vertaling

Dear chhaegeman,

Very glad to learn that you had a pleasant stay with us. Many thanks for your time in posting this review and recommendation, it is very much appreciated !

Obviously, all of us at the resort look forward to welcoming you back again soon.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2017

maar wel kwaliteit in dit restaurant (BAY). Er zijn meerdere restaurants. Goede bediening maar dat mag ook wel bij de gehanteerde prijzen. Let op dit is een ++ restaurant dus op de prijs volgt nog bedieningsgeld en VAT
Ik heb hier niet geslapen alleen gegeten.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank BOB T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
NeohKBoon, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2017
Google-vertaling

Dear bob116-115,

Thank you for this review of your dining experience in our Bay Restaurant which incidentally will have its relaunch sometime soon from its Italian cuisine concept to a fantastic skewers restaurant. You will be hearing about it when it is officially announced. In the meantime, I would like to convey my thanks on behalf our Bay Restaurant team for your kind review. Come again and try our Chef's new menu with the best of skewer items whose prices are truly affordable to cater to everyone's spending with a relaxed atmosphere and comfortable dining experience.


With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2016

Het hotel is goed gelegen in Pattaya. Vanuit onze kamer op de 5de verdieping hadden wij mooi uitzicht over de baai. ook het balkon is ruim. daar hebben wij veel gebruik van gemaakt, omdat wij enkele dagen regen hebben gehad met onweer en dat was dan wel een prachtig gezicht. ook vele mooie dagen gehad aan de zwembaden van het hotel, wat iets tegen viel was dat er geen ontbijt in de prijs zat, want dat moest je bijbetallen
± € 25,00 voor 2 personen per dag en dat in een toch prijzig hotel

Kamertip: vanuit het hotel loop je met 5 min de gezellige boulevard op, het Noordelijke deel is lekker rustig
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank wim v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
NeohKBoon, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2016
Google-vertaling

Dear wim v,

So glad to know that you have overall enjoyed your stay with us and everything was up to your expectations. Sorry for a few days with rain and storm but fortunately it was not pouring for the whole day.

Thank you for posting your review and together with my team, we look forward to welcoming you back to Dusit Thani Pattaya again soon.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2016 via mobiele applicatie

Mooi hotel, alles schoon en praktisch. Zwembad lekker groot strand goed bereikbaar. Ligging dicht bij centrum. Lopend kun je op veel plekken terecht. Werken mee aan vroege incheck. Bijv. 09.00 uur. Behulpzame bediening. Goed ontbijt. Ik kom hier zeker eens terug

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 358daand
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chatchawal S, General Manager van Dusit Thani Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2016
Google-vertaling

Dear Daan D,

We wish to thank you for sharing with us your wonderful feedback from your recent trip to Pattaya and visit to our hotel. It always gives us such great pleasure knowing that you've had an enjoyable time during your holiday. Your wonderful comments will be relayed to every one in our team and I am certain they will be delighted to hear your kind words for them.

Until the next time when you're back with us again, we wish you and your friends a fantastic weekend.


With best regards,

Chatchawal Supachayanont
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken