Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi hotel”
Beoordeling van AVANI Pattaya Resort & Spa

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
AVANI Pattaya Resort & Spa
Beoordeeld als nr. 8 van 463 hotels in Pattaya
Certificaat van uitmuntendheid
31 mei 2016 beoordeeld

  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank willemz570
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Naritkorn S, Manager van AVANI Pattaya Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.588)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.588 beoordelingen

19 mei 2016 beoordeeld

zeer goed hotel . Nog net rustig gelegen op het begin van Beach Road maar op wandelafstand van alles wat Pattaya te bieden heeft. Shoppings, bars, restaurants,...
Hotel heeft prima ontbijtbuffet, mooie kamers in het Tower gedeelte met zeezicht.

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 55dannyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Naritkorn S, Manager van AVANI Pattaya Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2016
Google-vertaling

Dear 55dannyv,

Thank you so much for your kind review. We were thrilled too, you had such a great time and your overall experience was very enjoyable and met, or exceeded, your expectations. We do our best to make our guests feel as comfortable as possible when they’re away from home and are delighted to see that our efforts have been rewarded, as reflected in your excellent feedback.

Thank you too, for your trust and faith in our hotel, as well as your recommendations and room tips to other readers and travelers; these were sincerely appreciated.

The entire team and I, are always at your service and very much looking forward to warmly welcoming you back, in the near future.

Warm regards,
Naritkorn Sampaoyont
Administrative Assistant to General Manager
Pattaya Marriott Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongelofelijk mooie tuin, zeer rustgevend en dat midden in de drukte van Pattaya. Het is werkelijk een sensatie wanneer je van de beachstreet met al zijn herrie, de bocht omgaat en in een oase van rust terecht komt. Zeer mooi aangelegd met veel moois te zien.

Verbleef: Maart, 2016, reisde met vrienden
Bedank 917marcv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Naritkorn S, Manager van AVANI Pattaya Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2016
Google-vertaling

Dear 917marcv,

Thank you very much for your superb 5*star review. We were delighted you had such a good time and your overall experience was very enjoyable and met or exceeded your expectations. We do indeed, have an excellent location in Pattaya, adjacent to the Royal Garden Plaza Shopping Center with easy access to the Beach and Walking Street. We were glad you liked our: the luxuriant plant life and palm trees. Yes, it’s indeed an oasis in the middle of the city!

The entire team and I, are always at your service and very much looking forward to warmly welcoming you back, in the near future.

Warm regards,
Naritkorn Sampaoyont
Administrative Assistant to General Manager
Pattaya Marriott Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2015 beoordeeld

De 10e keer dat ik hier verbleef en zoals altijd weer een heerlijk weekend in het resort gehad. Middenin de chaos die Pattaya biedt, is dit een heerlijke plek om te relaxen en lekker te eten. Mijn hoogtepunt is altijd lunch en een biertje aan de zwembadbar die zich in het zwembad zelf bevindt.

Kamertip: Vraag om een terrace suite of kamers met seaview
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MichaSG1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Naritkorn S, Manager van AVANI Pattaya Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 december 2015
Google-vertaling

Dear MichaSG1,

Thank you very much for choosing to stay with us yet again and for your superb 5*star review, and for your time in sharing your extremely kind words regarding our Resort. We do our best to make you feel as comfortable as possible when you’re away from home and are delighted to see that our efforts have been rewarded, as reflected in your outstanding feedback. For many guests the pool area is adored because of its incredible setting. As you said, you can enjoy eating and drinking by the pool, next to the pool or even in the pool, at the swim-up bar! The growth we’ve experienced over the years, is because of guests like you, who faithfully support our business and recognize our truly dedicated team. Thank you.

Thank you once more for your trust and faith in our hotel; your recommendations to other readers and travelers, and room tips. It was sincerely appreciated.

The entire team and I are always at your service and very much looking forward to taking care of you again upon your return; it’s always a privilege and an honor to serve you.

Thanks once again for your thoughtful compliments.

Warm regards,
Naritkorn Sampaoyont
Administrative Assistant to General Manager
Pattaya Marriott Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2012 beoordeeld

Midden in Pattaya trekt veel toeristen met bepaalde voorkeuren.
Dat geeft 's nachts een hoop lawaai.
Niet geschikt voor mensen die het nachtleven mijden.
Locatie ideaal voor shopping. Strand ook dichtbij.
Restaurant uitstekend.

  • Verbleef: Oktober, 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank SuzeM1071
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Pattaya bekeken
op 0,8 km afstand
Hilton Pattaya
Hilton Pattaya
nr. 15 van 463 in Pattaya
2.463 beoordelingen
op 3,4 km afstand
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya
op 2,2 km afstand
Holiday Inn Pattaya
Holiday Inn Pattaya
nr. 10 van 463 in Pattaya
1.659 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,9 km afstand
InterContinental Pattaya Resort
op 2,4 km afstand
Dusit Thani Pattaya
Dusit Thani Pattaya
nr. 22 van 463 in Pattaya
2.171 beoordelingen
op 2,2 km afstand
Royal Cliff Grand Hotel
Royal Cliff Grand Hotel
nr. 7 van 463 in Pattaya
685 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In AVANI Pattaya Resort & Spa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over AVANI Pattaya Resort & Spa

Adres: 218/2-4, Moo 10, Beach Road, Pattaya 20260, Thailand (Voorheen Pattaya Marriott Resort & Spa)
Locatie: Thailand > Provincie Chonburi > Pattaya
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 beste resorthotel in Pattaya
Nr. 2 zakenhotel in Pattaya
Nr. 5 spahotel in Pattaya
Nr. 5 hotel aan het strand in Pattaya
Nr. 7 luxe hotel in Pattaya
Nr. 16 familiehotel in Pattaya
Nr. 20 romantisch hotel in Pattaya
Prijsklasse: 87 € - 258 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — AVANI Pattaya Resort & Spa 5*
Aantal kamers: 299
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Ctrip TA, Agoda, Hotels.com, HotelsClick, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij AVANI Pattaya Resort & Spa met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Marriott Pattaya Hotel Pattaya
Marriott Pattaya Resort And Spa
Pattaya Marriott

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding