Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com134 US$
Booking.com134 US$
Trip.com134 US$
Orbitz.com134 US$
Travelocity134 US$
CheapTickets134 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.153)
Beoordelingen filteren
3.153 resultaten
Waardering van reizigers
1.931
806
230
93
93
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.931
806
230
93
93
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.153 beoordelingen
Beoordeeld op 25 september 2018

Wat ons betreft de beste plek in Pattaya om de zonsondergang te zien. De beste tafeltjes zijn vaak al vroeg bezet dus reserveren is aan te raden. Na zonsondergang kan je ook prima een hapje eten en genieten van de DJ.

Datum van verblijf: juni 2018
Bedank WillemDM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, operations manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2018
Google-vertaling

Dear WillemDM,

Thank you for your time to give a rating and sharing your experience at our rooftop restaurant & bar with us. We do look forward to welcome you back soon.

Kind Regards,
Operations Manager
Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2018

Alles was goed de kamers schoon ontbijt goed alles was er zelfs kaas.Dit jaar gaan we weer in september. Alleen bij het zwembad zijn te weinig bedden we moesten wachten tot er mensen weg gingen. Er is een speciale deur van het hotel dat je gelijk in festivals een winkel centrum bent. Aan de overkant is gelijk het strant waar lieve mensen aan het werk zijn met bedjes. Kan niet wachten om weer tegaan

Datum van verblijf: september 2017
Bedank Peter bloem K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, operations manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Peter bloem K,

Thank you for choosing Hilton Pattaya and for your precious time and feedback.
We are glad that you experienced the true Hilton hospitality. Your words of affirmation is a huge encouragement and
motivation to our team.

Your satisfaction is of our utmost concern and what we strive for, we hope to provide each and every guest great service and a memorable experience. We look forward to welcoming you to Hilton Pattaya again!


Kind regards,

Keratikarn Srikwan
Operations Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018 via mobiele applicatie

We gingen eerst voor de rooftopbar wat een waanzinnig uitzicht zou bieden.. helaas gaat de bar zelf om 23.00 uur dicht en kan je daar alleen eten.. volgende dag dus terug gegaan voor de sunset.. halverwege het hotel zit drift, ook een buitenbar, wauw wat een gave plek!
Kom hier de zonsondergang bekijken en een drankje drinken.. mooiste die ik gezien heb

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 106marjab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, General Manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2018
Google-vertaling

Dear Marja B,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback. It is a pleasure to know that you truly enjoyed the view at Horizon and Drift, and we are glad to see you coming back very soon.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2016

Drie nachten verbleven aan het begin van onze reis.
Een mooie kamer met zee zicht op de 23ste verdieping.
Een geweldig bed, sliep heerlijk.
Prachtige badkamer en fijn balkon, jammer dat er maar 1stoel stond.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en alles was heerlijk, warme gerechten waren warm en al het koude was koud!
Op de 34ste etage een super bar met super uitzicht, ga er vooral heen met happy hout, twee cocktails voor de prijs van 1 en je ziet een prachtige zonsondergang.
Hotel ligt erg centraal, geen zin om te lopen, pak 1 van de busjes voor de deur die rijden de hele avond in grote getallen op en neer.
Voor 10 bth pp betaal gepast want wisselen doen ze niet.
Zeker de moeite waard.

Kamertip: Vraag om zee zicht
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank linettekarssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, General Manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2016
Google-vertaling

Dear linettekarssen,

Thank you for sharing your feedback on Tripadvisor

We are delighted to read your comments and that you enjoyed the view from your room, features and facilities of our hotel especially Horizon roof top bar. We do hope to see your returning soon as we look forward to welcome you back to the Hilton Pattaya.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2016 via mobiele applicatie

Na een lange reis naar boven, in de skybar beland op het dak. Na een plekje te hebben gevonden hebben we een aperitief besteld. Door het aangename weer en doordat het niet al te druk was, kun je rustig rondkijken en genieten van een geweldig uitzicht over Pattaya.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mvkuijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, General Manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2016
Google-vertaling

Dear 917marcv,

Warm greetings and thank you for having chosen the Horizon as the roof top bar of choice and for having taken the time to share your feedback on Tripadvisor relating to your recent experience at the Hilton Pattaya, Thailand.
We are truly delighted to hear you enjoyed your experience and in particular that Horizon ambience aas able to contribute to your enjoyment. We hope to see you again soon.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken