Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.763)
Beoordelingen filteren
2.763 resultaten
Waardering van reizigers
1.686
729
204
72
72
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.686
729
204
72
72
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.763 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2016 via mobiele applicatie

Na een lange reis naar boven, in de skybar beland op het dak. Na een plekje te hebben gevonden hebben we een aperitief besteld. Door het aangename weer en doordat het niet al te druk was, kun je rustig rondkijken en genieten van een geweldig uitzicht over Pattaya.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mvkuijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, General Manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2016
Google-vertaling

Dear 917marcv,

Warm greetings and thank you for having chosen the Horizon as the roof top bar of choice and for having taken the time to share your feedback on Tripadvisor relating to your recent experience at the Hilton Pattaya, Thailand.
We are truly delighted to hear you enjoyed your experience and in particular that Horizon ambience aas able to contribute to your enjoyment. We hope to see you again soon.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2016 via mobiele applicatie

Een buffet om van te watertanden. Een bediening zoals nooit tevoren.
Alle gerechten waren van topklasse.
Achter alle buffetten stond vriendelijk en beleefd personeel om je te adviseren. De zalm werd vers voor je afgesneden, de sushi's waren verser dan vers. Via Franse kazen, alle soorten rijst, bami enz. Van pizza tot roastbeef en lamsrack. Om te eindigen bij het dessert buffet. Witte en bruine warm chocoladefontein. De heerlijkste gebakjes
Te veel om op te noemen. Een pluim voor het management en al het personeel.

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Jan19471960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, General Manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2016
Google-vertaling

Dear Jan19471960,

Warm greetings and thank you for having chosen the Edge as the restaurant of choice and for having taken the time to share your feedback on Tripadvisor relating to your recent experience at the Hilton Pattaya, Thailand.

We are pleased to hear you enjoyed your experience and in particular that Edge buffet team was able to contribute to your enjoyment. We hope to see you again soon.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2015

Mooie, nette kamers. Lekker uitgebreid ontbijt op een lokatie met prachtig uitzicht. zakelijk en weinig charme. Klein zwembad met zeer weinig ligstoelen. Hotel bevindt zich boven een shoppingcenter. Ligging is goed.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank VDMKurt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rudolf T, General Manager van Hilton Pattaya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2015
Google-vertaling

Dear VDMKurt,

Greetings from the Hilton Pattaya and thank you for having chosen us as the hotel of choice for your recent stay and for having taken the time to provide us with your valuable feedback.

We are happy to read your comments and found that you enjoyed the location, features and facilities of our hotel. We also noted your added comment with regard to the insufficient sun plounge at pool

We look forward to welcome you back to the Hilton Pattaya soon.

Kind regards,

Rudolf Troestler
General Manager, Hilton Pattaya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2015

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 8 februari 2013

echt een super hotel, super service, het is precies in het centrum, vanuit je je hotel kan je met een lift zo naar het mooie warenhuis. de kamer is super, het uitzicht bij het zwembad is prachtig, lekkere lounge bedden, ontbijt super, op het dak terras kan je s, avonds heerlijk vertoeven. personeel is super vriendelijk en het in en uit checken ging ook prima. het is in het begin even doorhebben waar wat waar is, vooral met de liften, maar er is altijd iemand aanwezig om je te helpen.kortom ga hier naar toe als je naar Pattaya gaat.

Kamertip: ik denk, dat alle kamers goed zijn, wij zaten op de 29e verdieping
Datum van verblijf: januari 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ouddorp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken