Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pattaya
Plaatsen
Inbox
Zoeken
CentralFestival Pattaya Beach
Vandaag geopend: 11:00 - 23:00
Opslaan
  
Google
Manieren om CentralFestival Pattaya Beach te ontdekken
vanaf 21,37 US$
Meer info
vanaf 16,99 US$
Meer info
vanaf 16,99 US$
Meer info
Beoordelingen (1.946)
Beoordelingen filteren
1.946 resultaten
Waardering van reizigers
881
815
209
19
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
881
815
209
19
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.946 beoordelingen
Beoordeeld op 17 maart 2019 via mobiele applicatie

Deze mall bied winkels van alle bekende merken. Op de beneden verdieping zijn een keur aan koffieshops en eetgelegenheden.

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank heenthe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 januari 2019 via mobiele applicatie

Het is een mooi proper winkelcentrum. Waar je alles kan terugvinden wat je nodig hebt in zo'n centrum. WC zeer proper. Lekere eetgelegenheden in kelder als op de bovenste verdieping.

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank DakkeKrisDB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2018 via mobiele applicatie

Heel fijn winkelcentrum, de moeite waard. Zijn er een paar keer geweest, heerlijk shoppen met airco.

Datum van activiteit: juli 2018
1  Bedank heint661
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2018

Als je 'iets' nodig hebt dan vind je het hier in één van de honderden shops. Ook is er een bioscoop en bowlingbaan. En in het souterrain een mega (dure) supermarket. Probleem is parkeren en vervoer.

Datum van activiteit: juni 2018
1  Bedank BOB T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2018 via mobiele applicatie

Leuk en gezellig opgezet en om in te wandelen. Prijzen zijn super hoog, ook in vergelijking met Nederland. Voor de koopjes hoef je hier niet te zijn.

Datum van activiteit: maart 2018
1  Bedank rakisc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken