Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Avalon Beach Resort
Hotels in de buurt
Woodlands Hotel & Resort(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
90 US$
77 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
AVANI Pattaya Resort & Spa(Pattaya)
147 US$
99 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Page 10 Hotel(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
63 US$
51 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Rabbit Resort Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
98 US$
76 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hard Rock Hotel Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
113 US$
105 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Dusit Thani Pattaya(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
161 US$
93 US$
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Mercure Pattaya Hotel(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
60 US$
55 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Areca Lodge(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
46 US$
42 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Citrus Parc Pattaya Hotel by Compass Hospitality(Pattaya)(Heel veel waar voor je geld!)
59 US$
56 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Pattaya(Pattaya)
223 US$
208 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (225)
Beoordelingen filteren
225 resultaten
Waardering van reizigers
82
104
24
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
82
104
24
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 225 beoordelingen
5 maart 2016 beoordeeld

Het hotel ligt direkt aan het strand aan een autovrije boulevard/strandweg.
De kamers zijn ruim met groot balkon. Het zwembad is ook groot, je kunt er echt in zwemmen/banen trekken.
Het ligt ook heel centraal ten opzichte van restaurants,winkels en de hoofdweg met taxi's en busjes naar Pattaya.
's Avonds is er in het hotel zelf weinig te doen terwijl er een mooie tuin en terras aan het strand is; jammer dat dit niet voor het diner gebruikt wordt.
De hotelbar is ook meestal leeg

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank reistu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2014 beoordeeld

Prima hotel en direct aan het Dongtan beach. Goed onderhouden goede bewaking en veiligheid. Mooi zwembad en direct aan het strand. Alle waar voor zijn geld, prima service.....Goede kamer en schoon..... Het ontbijt goed maar oo het restaurant....een goede basis voor een verblijf aan jomtien...een aanrader.

Kamertip: Vroeg boeken ...vaak uitverkocht maar dat is logisch
  • Verbleef: juli 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 857Richard1967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2013 beoordeeld

Zeer fraai resort, slechts vier verdiepingen en gelegen rond een zwembad. Je loopt zo het strand op. Personeel heel attent en professioneel. Mooie grote schone kamers. Wij gaan hier nog eens naar terug.

Kamertip: Vraag naar poolview hoogste verdieping.
  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank joop1956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2013 beoordeeld

De ligging is goed , vlak aan het strand . Grote kamers , met grote badkamer , alles proper
Mooi zwembad en zeer goedkoop om iets te drinken aan het zwembad
Min punten zijn de oude Tv's , en het ontbijt trekt op niks
Het zit vol russen , maar dat stoort mij niet , die dragen geen hoofddoek
Het is een proper 3 sterren HOTEL . En aan die kant van de heuvel is niks beter te vinden
Het hotel er naast heeft een rampzalige service , daar kun je beter wegblijven

Kamertip: Alle kamers zijn goed , laag hotel , de onderste zijn tof als je kinderen hebt Kun je zo de pool induiken
  • Verbleef: november 2013, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sisse8915
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2013 beoordeeld

Super hotel/resort gelegen aan de zee. Heerlijk zwembad en geweldig eten. De kamers waren goed in orde met alle faciliteiten. Niet overal goede wifi verbindingen. Het ontbijt was zeer uitgebreid zowel oosters als westers eten. Van een heerlijk eitje tot rijsttafel. Vanuit het zwembad loop je over de weg naar het aangelegen strand.
's avonds kan je op de boulevard heerlijk eten. Aanrader is italiaans restaurant La bocca.
Aan de boulevard liggen ook de vele bars en nachtclubs.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank T1O2M3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken