Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker ontbijten”
Beoordeling van Snooze Coffee House

Snooze Coffee House
Geclassificeerd als nr. 96 van 12.880 Restaurants in Bangkok
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 4 US$
Wijk: Banglamphu
Gegevens restaurant
Wijk: Banglamphu
11 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

lekkere shakes, goed ontbijt met veel keuze, verder zit je er leuk en is het lekker koel. het personeel is vriendelijk net als bijna iedereen in Thailand

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Esmee O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (383)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 383 beoordelingen

6 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tosti's zijn prima maar je moet erg lang wachten op je eten. Afwas wordt op het toilet gedaan (met eigen ogen medewerkster daar zien afwassen, zie foto)

Datum van bezoek: januari 2018
1  Bedank 93Lana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeab S, Owner van Snooze Coffee House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2018
Google-vertaling

Dear 93Lana,

Thank you for taking time to the review. I am really sorry to hear about your disappointed experience at our little cafe. That was truly not our attention. I sincerely apologize for this. I am quite sure that you visited us on the new year day which the café was extremely crowded and the food took longer than usual. I am so sorry again for such a long wait.

In addition, unfortunately, we faced the major plumbing problem at the washing sink in the kitchen due to high volume of dishes. We really needed to temporarily fix for this unexpected problem and that was only a moment. After that, we immediately closed the café and solved the problem. The café was also closed for 4 days during new year holiday when we expected to serve many customers during such period. Currently, all maintenance works were complete. Again, please accept my apology and hope to see you again sometime in the future and you will see our brand new kitchen and toilet.

Best regards,
SasithornK.
On behalf of Snooze Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2017 beoordeeld

We gingen hier ontbijten, om dat we te lang hadden uitgeslapen. Het idee was dat het hier ook wat goedkoper zou zijn dan in het hotel. Helaas bestel je natuurlijk te veel als het er allemaal zo lekker uit ziet. De fruitshakes zijn erg lekker!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank MiggelNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Snooze coffee house is echt een must go. The best in town. De smaak en service zijn hier boven verwachting

Datum van bezoek: november 2017
Bedank DwayneN86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Snooze waan je je even in een Amsterdamse ontbijt/koffietent. Het eten is, er in tegenstelling tot de eetkraampjes buiten, westers en de koffie idem dito. Je kan er voor een redelijke prijs lekker ontbijten en de mensen zijn er super vriendelijk. Een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank chrisi189
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeab S, Owner van Snooze Coffee House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Chris I,

Thank you very much for sharing your experience on TripAdvisor! We are happy that you enjoyed our foods and services. It was our pleasure to welcome you and we hope to welcome you again in the future.

Best regards,
Snooze Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Snooze Coffee House bekeken, bekeken ook

 

In Snooze Coffee House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding