Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bangkok
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Zeer goed”

Indulge Fusion Food & Cocktail Bar
Een tafel reserveren
2
za 14/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 53 van 14.180 Restaurants in Bangkok
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 2 US$
Keukens: Europees, Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: Asoke
19 juli 2019 beoordeeld

3x heerlijk gegeten ...echt een aanrader!! Diverse soorten gerechten geprobeerd..allemaal heerlijk, de westerse gerechten maar ook de Thaise.. ook zeer vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Charlotteverhoeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IndulgeBangkok, Manager van Indulge Fusion Food & Cocktail Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2019
Google-vertaling

Greetings from Indulge. thank you for taking time to review us. We are so glad that you would Highly Recommend us and that you enjoyed the Thai and Western Fusion dishes. Hope to see you again soon Once again our appreciations for your positive comments thank you and kind regards.
All at Indulge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.700)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.700 beoordelingen

4 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Verrassend.
Goeie staf. De
Gerechten waren net ff anders dan je gewend bent in Thailand. De duck in groene curry met broccoli, polenta en aubergine: goddelijke lekker!
Nummer 45’van de 11.000 restaurants: terecht!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank RobbyBakker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IndulgeBangkok, Owner van Indulge Fusion Food & Cocktail Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019
Google-vertaling

Greetings from Indulge!
Thank you for choosing to dine with us and for reviewing our restaurant. We are so very pleased that you agree with our rating on TripAdvisor to be #45of the many restaurants in Bangkok and so happy that you were surprised with the green curry duck. I have passed your kind comments to the rest of the team and they are so pleased that you enjoyed their service. We hope to welcome you back to our restaurant for yet another enjoyable experience.

Thank you.

Kind Regards,

All at Indulge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker en zeer verzorgde borden! Is een bezoek meer dan waard. Keuze in zowel westerse als Thaise gerechten. Ook zeer lekkere en originele desserts. Zelfs keuze in Belgische bieren.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank 964alainm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IndulgeBangkok, Owner van Indulge Fusion Food & Cocktail Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2019
Google-vertaling

Greetings from Indulge.

Thank you for dining with us and taking the time to review us!

We are so happy that you enjoyed the western and Thai dishes, the dessert and the Belgian beers that we provide in our restaurant. I have passed your kind comments to the rest of my team. We hope to welcome you back for yet another enjoyable experience at Indulge!

Thank you & Kind regards,

All at Indulge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten hier in van zeer goede kwaliteit. De inrichting van het restaurant is modern en dat creëert een uitstekende sfeer. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en weet waar ze het over hebben. Ze worden ook niet opdringerig of vervelend. Heerlijk avondje. Goed eten, lekkere drank.

Datum van bezoek: januari 2019
1  Bedank Gerben_NL_71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IndulgeBangkok, Manager van Indulge Fusion Food & Cocktail Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2019
Google-vertaling

Greetings from Indulge.
We all are so glad you enjoyed the good food.
We will make sure to keep to the expectations of our clients
thank you very much for taking time to review us
kind regards
All at Indulge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier toevallig beland en waren aangenaam verrast.
Zeer vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.
En komen hier volgende week zeker terug!

Datum van bezoek: november 2018
2  Bedank 670hennyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IndulgeBangkok, Manager van Indulge Fusion Food & Cocktail Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2018
Google-vertaling

Greetings from Indulge.
thank you for taking time to review us.
Hope to see you again soon to another execllent experience with us at Indulge
thank you and kind regards
All at Indulge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indulge Fusion Food & Cocktail Bar bekeken, bekeken ook

 

In Indulge Fusion Food & Cocktail Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding