Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (1.064)
Beoordelingen filteren
1.064 resultaten
Waardering van reizigers
360
433
194
54
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
360
433
194
54
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.064 beoordelingen
Beoordeeld op 17 januari 2020

Wij zijn erg vriendelijk ontvangen in dit hotel en kregen een upgrade bij aankomst. De kamer is netjes, wat ons opviel was het extreem grote bed. Fijne douche, comfortabele airco, prima ontbijt met voldoende keus.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank H9577DHpatrickb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
korntongfxcsa, Manager van FuramaXclusive Sathorn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 januari 2020

Dear Valued Guest - H9577DHpatrickb,

We truly appreciate your wonderful comments.

Your kind words will be shared with the entire of the Hotel team and definitely, this will serve as an
encouragement for all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our service.

Thank you for choosing FuramaXclusive Sathorn and we look forward to welcoming you back soon.

Best Regards,
Korntong W.

Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2019

Een goed hotel voor de eerste keer in Thailand geweest het zijn hele mooie kamer die we hebben gekregen vriendelijke personeel en we zijn goed ontvangen geweest en door nokweed is een leuk personeel van het hotel zeker een aanrader voor naar daar te gaan

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bartjuh28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
korntongfxcsa, Manager van FuramaXclusive Sathorn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2019

Dear Valued Guest - bartjuh28,


Thank you for the excellent review. It's lovely you had such a pleasant experience with us.

We strive to offer top-notch service and comfort for all of our guests.
And your kindly comment let's us know we are succedding!

Thank you for choosing FuramaXclusive Sathorn and we look forward to welcoming you back soon.

Best Regards,
Korntong W.

Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2019 via mobiele applicatie

Super leuk hotel. Dicht bij de metrolijn. Personeel is gewoon super lief en zullen alles voor je doen om je verblijf aangenaam te maken. Vooral Namaoy is super lief voor de gasten. Samen met haar collega zijn ze een super team. Het hotel mag echt blij zijn met zulke pracht meiden.

โรงแรมที่ดีสุด ๆ ใกล้กับรถไฟใต้ดิน พนักงานน่ารักและจะทำทุกอย่างเพื่อให้คุณพักอย่างเพลิดเพลิน โดยเฉพาะอย่างยิ่ง Namaoy เป็นสุดหวานสำหรับแขก ร่วมกับเพื่อนร่วมงานของเธอพวกเขาเป็นทีมที่ยอดเยี่ยม โรงแรมสามารถมีความสุขกับสาวสวยอย่างแท้จริง

Super nice hotel. Close to the metro line. Staff is just super sweet and will do anything for you to make your stay enjoyable. Namaoy in particular is super sweet for the guests. Together with her colleague they are a super team. The hotel can really be happy with such beautiful girls.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank bertesselink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panan19, General Manager van FuramaXclusive Sathorn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2019


Dear Valued Guest - bertesselink ,

We truly appreciate your wonderful comments highlighting " Good Staff "

Your kind words will be shared with the entire Front Office team and definitely, this will serve as an
encouragement for all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our service.

Thank you for choosing FuramaXclusive Sathorn and we look forward to welcoming you back soon.

Best Regards,

Panan P.
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2019 via mobiele applicatie

Twee nachten hier verbleven tijdens een groepsreis. Niet het beste hotel, maar prima geslapen. Uitzicht op een ander gebouw. Of je moet bovenin hey hotel zitten voor een uitzicht. Ontbijt was karig. Veel dingen zijn zoet in Thailand. Wel vriendelijk personeel. Prima locatie.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank postmanator
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panan19, General Manager van FuramaXclusive Sathorn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2019


Dear Valued Guest - postmanator,

Thank you for providing our Hotel with such positive feedback.

It is our great pleasure to read that your recent visit trip to our hotel was comfortable by our good location.
Your comments are very encouraging and will definitely be shared with our team.

Thank you again for sharing your experience. We hope your next visit will be as pleasant as the previous one

Best Regards ,

Panan P.
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2019 via mobiele applicatie

Helaas is onze kamer niet zoals op een aantal foto's wordt weergegeven.
Zeer gedateerd, muf ruikend en smoezelig ogend.
In de badkamer een paar schimmel plekken en de bedden zijn kneiter hard, maar beddengoed wel schoon.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Miotka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panan19, General Manager van FuramaXclusive Sathorn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2019


Dear Ms.Miotka ,

Thank you very much for taking the time review your recent stay with us.

Please allow us to apologize for the disappointing service that you have received during your stay with
us. Your comment has already brought to our attention and share to the concern department to ensure
that this issue have been review and improve.

We hope to have another chance to welcome you back and stay with us soon.

And if we could make your next trip in Bangkok much more comfortable , please feel free to contact me at panan@furama.com

Best Regards,

Panan P.
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken