Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.328)
Beoordelingen filteren
2.328 resultaten
Waardering van reizigers
1.169
895
187
48
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.169
895
187
48
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.328 beoordelingen
21 oktober 2015 beoordeeld

In eerste instantie was het hotel NIET te vinden. de Ingang van het hotel zit aan de zijkant van een straatje. Maar het hotel is erg mooi.. Vriendelijke medewerkers! prima prima prima. Ik zou hier zo weer logeren. buiten het hotel zijn er tal van massage salons te vinden! heerlijk!

Verbleef: februari 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Romano I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven W, General Manager van Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Romano I,

Thank you for getting back to us and letting us know how much you enjoyed your stay with us. We are pleased to learn that you appreciated the hotel facilities and the friendly staff.

It is my hope to welcome you back soon again.

Warm regards,

Sven Walter
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2014 beoordeeld

Wij hebben onze vakantie afgesloten met 2 nachten in dit hotel. Wij hebben geboekt via booking.com en hebben ongeveer 115 euro betaald. Dit was inclusief het uitgebreide ontbijt. Zelfs vers brood hadden ze daar, wat na 3 weken Thais ontbijten (of toast) een verwelkoming was. Verder waren de bedden perfect van hardheid. Niet te hard en zeker niet te zacht. De badkamer was luxe en had een heerlijke douche (en regendouche). Het personeel en de service waren prima. Het enige minpuntje van het hotel is de ligging. De ingang zit in een zijstraatje en de receptie zit op de 9e verdieping. Wel prettig is de ruime parkeergarage van het hotel (gratis). Wifi was ook erg goed. Zeker een aanrader!

Kamertip: Zo hoog mogelijk voor een goed uitzicht over Bangkok
  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank pjvisser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sanon W, Executive Assistant Manager van Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 november 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your experience and review our hotel on TripAdvisor.

It is our pleasure to receive your compliments on ambience of the hotel, quality of buffet breakfast, sleeping facilities, bathroom amenities and complimentary Wi-Fi service as well services and staff.

Once again, thank you very much for staying with us and recommended our hotel, we are looking forward to welcoming you back again on your next trip to Bangkok.

Yours sincerely,

Sanon Wilaiwongs
Executive Assistant Manager
T: +66 (0) 2 625 1234
F: +66 (0) 2 625 1235
E: exeasstmgrcwb@chr.co.th

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze review ging over centara in ao nang. Excuses....
Hier onze over Watergate
Top top top. Luxe vriendelijk en super locatie. Geen minpunt gevonden..werkelijk geweldig. Enige wat vreemd was is 4000 bath borg bij betaling met creditcard

Verbleef: oktober 2014, reisde met familie
Bedank chathathijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim_Fagel, General Manager van Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 oktober 2014
Google-vertaling

Dear guest,

First of all, thank you for staying at Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok during your recent visit to Bangkok. We do know that there are a lot of hotel choices in Bangkok and yet you have chosen to stay with us. Secondly, we would like to thank you for taking the time in writing a review of your stay with us. Your comments are much appreciated.

We were really happy to hear that you enjoyed your recent visit to the hotel and that you were particularly pleased the overall service provided to you.

Thank you for acknowledging the positive elements of your stay, as it is from your feedback that we will be able to uphold our commitment to excellence. I am sure that a lot of travelers, whether leisure or business, will benefit from your review.

Your complimentary remarks were definitely a delight to read. My colleagues take great pride in providing exceptional service and it is always rewarding to be able to share praises from our guests.

We all look forward to welcoming you and your wife back in the not too distant future.

With best regards,

Wim N.M. Fagel
General Manager
T: +66 (0) 2 625 1234
F: +66 (0) 2 625 1235
E: gmcwb@chr.co.th

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2014 beoordeeld

Locatie goed gelegen als je houdt van shoppen. Service zeer goed. De kamers zeer proper en nieuw. Het ontbijt zeer uitgebreid, voor elk wat wils. Wel veel mini-vliegjes bij zoete zaken maar het meeste eten staat netjes afgedekt. Hebben ook het diner daar genomen en dit was heel lekker en betaalbaar. De liftman is echt behulpzaam :)
Tip: ga tijdens happy hour naar the toproof bar en geniet aan halve prijs van het ongelooflijke uitzicht over Bangkok. Écht de moeite waard!

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank AnnK71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim_Fagel, General Manager van Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2014
Google-vertaling

Dear guest,

I am delighted you had a memorable stay at Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok.

Thank you so much for your comments on our impeccable service as well as the cleanliness of the rooms, the shopping location of Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok and the views at our rooftop bar WALK.

People are the life and soul of our hotel – these wonderful ladies and gentlemen with their genuine care and warmth ensure that every interaction with our guests is a wonderful moment of truth. We are fortunate to have such a wonderful team. I have shared your recognition with them; your words of praise will further inspire them in their pursuit of excellence.

It was a pleasure to have you stay at Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok and we look forward to welcome you back.

With best regards,


Wim N.M. Fagel
General Manager
T: +66 (0) 2 625 1234
F: +66 (0) 2 625 1235
E: gmcwb@chr.co.th

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2014 beoordeeld

We verbleven hier de laatste dag voor onze terugkeer
Ligt dichtbij (loopafstand) de shopping malls/Siam Square
Mooie kamers en heel goed ontbijt.

's Avonds gegeten in het rooftop restaurant. Lekker, maar kleine hoeveelheid.

We hadden een Family Room geboekt, maar helaas mochten we daar niet in met onze family. Alleen met kinderen t/m 12 jaar. Kleine lettertjes die ik tijdens het boeken op mijn telefoon niet heb gelezen...
UIteindelijk 2 kamers genomen, dus dubbele kosten.
Waardering daarom 4 ipv 5 sterren.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RemcoHa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim_Fagel, General Manager van Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2014
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for taking the time to write a kind review of your stay with on Tripadvisor.

I am happy to hear that you had such a wonderful experience in our hotel and that you loved the rooms and as well enjoyed the breakfast at café 9 and the dinner at WALK on our rooftop.

We hope to have the pleasure of welcoming you back to Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok.

With best regards,


Wim N.M. Fagel
General Manager
T: +66 (0) 2 625 1234
F: +66 (0) 2 625 1235
E: gmcwb@chr.co.th

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken