Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bangkok
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Uitstekend ontbijt”
Beoordeling van Momo Cafe

Momo Cafe
Een tafel reserveren
Eatigo
Geclassificeerd als nr. 50 van 14.062 Restaurants in Bangkok
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 8 US$ - 16 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Lunch, Buffet, Reserveringen
Wijk: Downtown Bangkok
24 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een lange vakantie door Azië even wat luxe op de laatste dag. Heerlijk, uitgebreid ontbijt en super vriendelijke en behulpzaam personeel. Top!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank rudyhuls
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Akkasithd, Manager van Momo Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2019

Beste rudyhuls,

Bedankt voor de goede beoordeling door de TripAdvisor-tevredenheidsenquête. Ik was erg blij om te zien dat ons team nog steeds in staat is om de geweldige gastvrijheid te maken en je boven verwachting te maken met ons bij MoMo Cafe. Je soorten woorden zullen delen met het serviceteam en een culinair team. Die hen meer motivatie kunnen geven om uitstekende klantenservice te blijven bieden. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en ik hoop dat we u in de nabije toekomst weer kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Akkasithd Krairiksh
Restaurant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.640)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.640 beoordelingen

26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

asdfghjklqwertyuiopzxcvbmmqwettyuiiooladfghjmzcfcvjhddbnufdcbnhfd:&€£*@^@^^#;;@&&*,:^^&&^///;;^/^^^&;//

Datum van bezoek: april 2018
Bedank pochnicha s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2017 beoordeeld

Wij zijn hier 2x komen ontbijten en waren echt super tevreden!
450bath per persoon voor het ontbijtbuffet.
Super uitgebreid: koffie, cappuccino, ijskoffie, water, vruchtensappen, smoothies...
Ook ruime keuze eten: Europees, Thais, bakken verse omelet, eggs benedict.
Het personeel is super vriendelijk en attent!
Je kunt zowel binnen als buiten ontbijten.
Een plaats waar we zeker nog eens komen ontbijten als we in Bangkok zijn!

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 181lesliec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 november 2016 beoordeeld

Omdat het ontbijt op de executive floor was aangepast, nuttigde ik mijn ontbijt in Momo's. Perfect ontbijt. Bijna alles aanweziug, wat ik zich voor kunt stellen.
Personeel is uitstekend, want ze zorgen ervoor dat u zich welkom voelt op elk moment van de dag.

2  Bedank Touareg12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
oraveet9, Manager van Momo Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2016
Google-vertaling

Dear Touareg12,

Thank you for sharing your breakfast experience at the MoMo Café through the TripAdvisor survey.

As a Valued Customer, we appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great time. With a spirit to serve, we take great pride in not only meeting, but exceeding your expectations.

I already share this review to all of my team Everybody happy very much and thank you very much for your appreciate

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Best regards,
Oravee T.
Food and Beverage Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2016 beoordeeld

Prima restaurant in het Courtyard Bangkok. Wij waren daar voor een lunch en het was erg lekker. Prima service.

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank keeso793
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
oraveet9, Manager van Momo Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2016
Google-vertaling

Dear Kees O,

Thank you for sharing your experience at the Momo Café through the TripAdvisor survey.

As a Valued Customer, we appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great time. With a spirit to serve, we take great pride in not only meeting, but exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Best regards,

Oravee T.
Food and Beverage Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Momo Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Momo Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding