Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (10.843)
Beoordelingen filteren
10.843 resultaten
Waardering van reizigers
8.220
1.893
449
174
107
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.220
1.893
449
174
107
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 10.843 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2019 via mobiele applicatie

Na een lange vlucht vanuit Amsterdam verbleven wij 1 nacht in dit hotel. Wij zaten niet in het hoofdgebouw maar in het andere gebouw waar nog meer luxe voorradig is. Het ontbijt was geweldig evenals de ruime kamer, de gratis WiFi en het aardige personeel. Ook aardig om te vermelden is, is dat er op 150 meter afstand van dit hotel een fietsenverhuur bedrijf zit. De volgende morgen met een gids dan ook een fietsroute gedaan van 4 uur. Een aanrader

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank johant205
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLBK_Shangrilabkk, Manager van Shangri-La Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear johant205,

Greetings from Shangri-La Hotel, Bangkok.

I thank you for your compliment and We are very happy to hear you enjoyed our hotel and facilities and thank you for your nice comments about our services and that you were not disappointed after hearing about our hotel.

Thank you for spreading your kind words on TripAdvisor and we all look forward to next opportunity to welcoming you back.

Sincerely,
Kyle Pretorius
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2018

fantastisch hotel idem voor service perfecte verhouding prijs en kwaliteit. vriendelijkheid van het personeel. prachtige suite. diverse restaurants alle met prima keuken. ontbijt is fenomenaal. diverse malen hier geweest nog nooit ontgoocheld

Kamertip: kamers met uitzicht op rivier
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLBK_Shangrilabkk, Manager van Shangri-La Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2018
Google-vertaling

Dear marc D,

Greeting from Shangri-La Hotel, Bangkok and thank you for taking the time to let us know about your recent stay with us.

It is wonderful to hear all your positive feedback following your recent stay, we are happy to read that you have enjoyed all aspect in our hotel and services was excellent. We promise to keep up our good work to make sure that our guests will be happy during their stay.

Sincerely,
Jan Kaiser
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2018 via mobiele applicatie

Het is een typisch business hotel, groot en ook geschikt voor seminaries. Het was wel even zoeken om de ontbijtzaal te vinden, maar het aanbod was overweldigend. De kamers zijn in orde, stijl business.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 133suzyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLBK_Shangrilabkk, Manager van Shangri-La Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2018
Google-vertaling

Dear 133suzyv,

Thank you for staying at Shangri-La Hotel, Bangkok and taking your time to review us on TripAdvisor.

It is my pleasure to read your thoughts about our property especially our breakfast selection at NEXT2 Cafe. We most certainly await the pleasure to welcome you back at Shangri-La Hotel, Bangkok and thank you once again for your review.

Sincerely,
Jan Kaiser
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2018 via mobiele applicatie

Alles tot in de perfectie geregeld. Wij hadden een kamer in de Krungthep vleugel. Een super mooi uitzicht over de rivier. Tot laat met een cocktail op je balkon zitten en genieten. De kamers zijn top. Het bed fantastisch even zoals de afthernoon cocktail met luxe hapjes. Het onbijt is waanzinnig.
Kortom een belevenis.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank FransMoraira
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLBK_Shangrilabkk, Manager van Shangri-La Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2018
Google-vertaling

Dear FransMoraira,

Thank you for your review of Shangri-La Hotel, Bangkok. Your honest feedback means a lot to us. I am pleased to hear about your overall beautiful experience and that we were able to provide you a pleasant stay here. We highly appreciate your compliments and comprehensive feedback.

We look forward to welcoming you back the next time you are in the city.


Sincerely,
Jan Kaiser
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2018

Voor ons een geweldige ervaring van luxe en rijkdom. We keken onze ogen uit bij de uitgebreide buffetten. Heerlijk zwembad en prima kamer. Die is wat gedateerd maar heeft ons niet gestoord. Alles werkte en was brandschoon. Fijne ruime badkamer royale hoeveelheid aminneties, fijn bed en op de tiende ook een spectaculair uitzicht. Heel opvallend het betrokken personeel. We zijn verschillende keren iets vergeten in het restaurant en bij het zwembad en we hebben steeds dat terug gekregen omdat we herkend werden als de gasten die iets vergeten waren. We waren onder de indruk van het gastvrijheidsconcept. Alles klopte gewoon.

Kamertip: Zicht op de rivier
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank hotello72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLBK_Shangrilabkk, Manager van Shangri-La Hotel Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2018
Google-vertaling

Dear Jorgen H,

Thank you for taking the time to write such a nice review of your recent stay with us.

At Shangri-La Hotel, it is our primary aim to deliver the most exceptional experience to all of our guests. We are thoroughly delighted we achieved this and you enjoyed your stay and the spectacular river view as well as attentive services provided our colleagues from arrival till departure. We take such pride in delivering an individual level of service to our guests, and we will be sure to pass on your lovely comments.

We look forward to welcoming you back to Shangri-La Hotel, Bangkok again very soon.


Sincerely,
Jan Kaiser
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken